Вакансії в Козятині. Кого шукають роботодавці?

Вакансії в Козятині. Кого шукають роботодавці?

На сайтах з пошуку роботи переглянули вакансії, які є на сьогодні у Козятині. Хто має шанси знайти роботу навіть у карантин?

В Козятинській районній стоматологічній поліклініці є вакансія лікаря-стоматолога. Шукають фахівця з досвідом роботи від двох років. Обіцяють повний соціальний пакет, щодо зарплати інформації не повідомляють. 
ТОВ Сігнет Холдинг запрошує на роботу майстра зміни елеватора. Серед обов’язків забезпечення виробничого процесу на зміні: прийняття, очистка, сушіння, зберігання, відвантаження зерна. Організація роботи змінного персоналу, забезпечення безперебійної роботи елеватора протягом зміни, контроль роботи устаткування та дотримання технологічних умов.
Вимоги: вища освіта, досвід роботи на елеваторі силосного типу від 2 років, навички управління персоналом, досконале знання технології зберігання зерна, параметрів і режимів сушіння, очистки Також потрібно впевнено користуватис ПК.
За це обіцяють офіційне працевлаштування, соцгарантії згідно КЗпП, гідну та стабільну заробітну плату. Щоправда, не вказують, наскільки гідну.
ТОВ Фора має дві вакансії: пекара піци і керівника магазину. Щодо першої – особливих вимог немає, готові взяти людину без досвіду і всьому її навчити. Обіцяють, цитуємо: «ВИСОКУ і СТАБІЛЬНУ заробітну плату, ОФІЦІЙНЕ працевлаштування, отримання ЗНАНЬ від досвідчених професіоналів, можливість ПРОФЕСІЙНОГО та КАР'ЄРНОГО зростання»
Щодо вакансії керівника магазину, то тут значно більше вимог. Кандидат має мати вищу освіту (бажано торговельну, економічну, менеджмент). Досвід роботи від 2-ох років (на посаді керівника: магазину, ресторану, АЗС - буде перевагою). Вміння досягати з командою високих результатів, лідерські якості, аналітичні здібності, багатозадачність, мобільність.
«Звертаємо увагу, що при співбесіді можемо перевіряти на відповідність кандидата кваліфікаційним характеристикам професії.» – пишуть в описі вакансії.
ФЛП Юрчик має вакансію менеджера по роботі з клієнтами. В обов'язки входить прийом телефонних дзвінків і клієнтів; консультування і пропозиція товарів і послуг; оформлення замовлень і угод. Натомість кандидат має мати впевнені навички роботи з ПК; бути комунікабельним і володіти грамотно мовою, працювати на результат і бути готовим навчатися. 
«Буде плюсом досвід в продажах або управлінні інформацією, соціальна авторитетність. Бажаний хороший рівень навичок в математичних підрахунках»
Ставка – 6 тисяч гривень плюс відсоток від результату.
Таку ж зарплату – 6 тисяч гривень пропонують у кальянній «Єнот». Там відкрита вакансія Офіціант/Бармен/Кальянщик. Тут не потрібен досвід, всьому мають навчити на місці. Також обіцяють офіційне працевлаштування з першого робочого дня, щорічну оплачувану відпустку, зручний і гнучкий графік, зарплату  мають виплачувати двічі на місць
«Нам не важливий ваш досвід, нам важливо ваше бажання працювати, порядність, чесність і доброзичливість. Ваша майбутня роль: Бути кращим у своїй справі (люмпени нам не потрібні). Немає кращого часу, ніж зараз, щоб почати свою кар'єру в кальянної «Єнот». – так яскраво розписали про цю вакансію на сайті пошуку роботи.
Також в Козятині є вакансії швачок на зарплату 5-6 тисяч гривень. Роботу водія, провізора, механіка, консультанта також оцінюють у шість тисяч гривень. 

Де ми шукали вакансії: https://rabota.ua/, https://www.work.ua/, https://ua.jooble.org/

Як зареєструватися в Козятинському  міськрайонному центрі зайнятості і про виплати безробітним читайте у статті Які вакансії пропонують козятинчанам?

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up