Засекречена сесія 31 жовтня о 10 годині

Засекречена сесія 31 жовтня о 10 годині
Ну дуже тайна сесія...)))

Рішення виконкому по головному питанню засідання депутатів не оприлюднено!

Козятинська міська рада на вимогу громади скликає позачергову сесію 31 жовтня 2017 року о 10 годині в залі засідань міської ради.

На розгляд сесії виноситься питання: “Звіт заступника міського голови – начальника управління ЖКГ Малащука Є.М. про опалювальний сезон 2016-2017 років в частині виконання рішення виконавчого комітету № 399 від 27.10.2016 року щодо контролю якості пального та вимірів викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря”. Це саме питання розглядалося на засіданні виконавчого комітету міської ради, який відбувся 26 жовтня. На жаль, на сьогодні 30 жовтня всі бажаючі не можуть ознайомитись з рішенням виконкому, оскільки воно не оприлюднене на сайті міської ради. Працівник відділу міської ради з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадскістю Тарас Луков не знає нічого про таке рішення. Мотивує це тим, що закидає все на сайт тільки тоді, коли йому “приносить організаційний відділ” і, скоріше всього його принесуть завтра... Хто саботує оприлюднення рішення виконкому? Будемо тільки здогадуватися.

У розпорядженні міського голови про скликання позачергової сесії пунктом 7 вказано відділу внутрішньої політики, а саме пані Росінській, (як фаворитці короля, мабуть) проінформувати населення через засоби масової інформації про місце, дату, час проведення сесії та її порядок денний. За неї цю роботу, мабуть краще виконують громадські козятинські активісти, які зацікавлені у тому, щоб з міста перестали робити крематорій.

Відео дня

З дописів у мережі Фейсбуку:

Тетяна Єрмолаєва

 Шановні мешканці!
Запрошуємо Вас прийняти участь у роботі позачергової сесії Козятинської міської ради, яка відбудеться 31 жовтня 2017 року о 10-00 годині в приміщенні міської ради. На позачерговій сесії, яка ініційована мешканцями міста, буде розглядатися питання екологічної катастрофи в місті у результаті роботи котелень. Повільне отруєння містян продовжується. Не будь байдужим, адже ми всі у зоні ризику.

Тетяна Єрмолаєва 

Весною, під час опалювального сезону 2017 року, ми замовили дослідження повітря на вміст шкідливих речовин в різних мікрорайонах Козятина у Вінницькому обласному лабораторному центрі МО Украіни. Результати нас дійсно шокували, при тому що ми не промислове місто. Жахливо те, що такий стан речей спостерігається біля Садочка №4 та на вулиці Катукова. Якщо ви думаєте, що ви не живете поруч лікарні і ситуація вас минеться - НІ, вона знайде вас по всьому місту. 
Показники діоксиду азоту перевищують норму в 5 разів (гранично допустима норма 0.04) та по ангідриду сірчистому у 23 рази ( ГДН 0.05) . Почитайте про вплив цих сполук на здоров'я людей та навколишнє середовище. 
Азоту діоксид пошкоджує нюх, зір та дихання . Речовина характеризується великою токсичністю, тому при тривалому впливі оксидів азоту людина стає більш вразливою до патогенів, які викликають хвороби дихальних шляхів. Окрім цього, погіршується опірність легень до бактерій, розширюються альвеоли та клітини в корінцях бронхів, частіше спостерігаються бронхіти, запалення легенів та ін. Найгірше ж приходиться людям з хронічними захворюваннями дихальних шляхів. 
Ангідрид сірчистий, як речовина, норма якої в нашому місті перевищена у 23 рази, викликає у мене страх. Ця сполука викликає задуху, в великих концентраціях може бути причиною запалення легенів. 
Звісно, найбільш збентежило мене те, що ці оксиди є ангідридами сильних кислот - нітратної (азотної) та сульфатної (сірчистої), тобто при сполученні їх з водою утворюються кислоти. Простіше кажучи, при кожному вдиху повітря в наших легенях відбувається маленький кислотний дощик, точно такий самий, який випадає на вулиці, коли міська влада отоплює місто відходами. Кислотний дощ - то не обов'язково саме дощ, то сніг, град, туман і будь-які опади. Тож наступного разу, йдучи на роботу чи відвходячи діточок до садочку у туманну погоду, зазначте, що ви йдете крізь слабкий розчин сульфатної та нітратної кислот.
Ми замовили і надалі будем замовляти дослідження повітря. Ви точно знаєте чому хворіють ваші діти? А ви думали про те, що вони не мають прогулянок на чистому повітрі? Ви маєте можливість провітрювати ваше житло? 
А ви впевнені, що це вас обмине?

Vadym Rozhuk 

Запрошую на сесію !!! 
Прошу максимально поширити. Основне питання - опалювальний сезон та його наслідки для людей. Завтра на 10.00 , сесійна зала міської ради.

Поки ми мовчимо , кращого життя не отримаємо !

Геннадій Панчук · 

Кому вигідні "брудні технології".

"... якщо влада не зупиняє протизаконні дії - влада є очільником або співучасником цих дій."
М. Тетчер

Сьогодні 26.10.2017 р. Котельня по вул. Склярова ( маг. " Грош"). Продовжується отруєння мешканців Козятина.

Більше року Пузир не зупиняє цей процес. Токсичне повітря та екологічно небезпечна "питна " вода - ось створені умови владою для людей.
І для інвесторів - заходьте , травіться. 
Сподіваюсь, що на це свавілля звернули увагу не політичні експерти, а ПРАВООХОРОННІ ОРГАНИ.
Кому вигідні "брудні технології"? 
Висновки містяни зроблять самі.

Можливо, завтра очільника вкинуть в бак, аби люструвати?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up