Зросте тариф на передачу електроенергії. Коли і наскільки?

Зросте тариф на передачу електроенергії. Коли і наскільки?

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з 1 серпня 2020 року збільшить тариф Укренерго на передачу електроенергії. Про це повідомила пресслужба НКРЕКП. Як зазначається, ціна зросте на 54,6%.

Відповідне рішення ухвалили, щоб компанія могла отримати гроші на погашення заборгованості перед виробниками «зеленої енергетики».

Також зазначається, що спочатку хотіли підвищити тариф у 2,1 раза — до 327,97 грн/ Ват-годину, а початковою пропозицією було довести його до 604,51 грн/Ват-годину.

«НКРЕКП усвідомлює, що такий рівень тарифу на послуги з передачі електричної енергії є обтяжливим для споживачів електроенергії та може негативно відобразитись на конкурентоспроможності української промисловості, проте вимушена прийняти зазначене рішення відповідно до вимог законодавства України для забезпечення цілісної, збалансованої роботи НЕК «Укренерго», ДП «Гарантований покупець», ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ», ПрАТ «Укргідроенерго» та якнайшвидшого врегулювання проблемних питань в електроенергетичній сфері», - йдеться у повідомленні.
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Алекс

    Масово можна провести всекраїнський страйк-день-два,а то і більше в організованому порядку не користуватися електроенергією-і ті хто "накручують",потерплять міліардні збитки....утопія...але ....

    Юрий Иванович reply Алекс

    УТОПІЯ.
  • Наталия Тихончук

    Коваль кує , а жаба ногу підставляє . Газовики деруть за доставку , а а ці й собі давай , а що їм можна , нам нє . Дебіли , крахабори
  • Мирослава Тимчишин

    Нормально, олігархам треба заплатити заборгованість, за зелену енергію. А пенсіонери зможуть заплатити по такому тарифу? Чому не підвищують пенсію на 54 відсотки? Де зарплати? Ця нова влада уде їде з глузду, із своїми налогами, і своїми тарифами.
  • Альона Маковіцька

    А де зарплати, пенсії..
    Чим людям платити...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up