При рівновазі володіння м’ячем рахунок 5: 0 на користь гостей

При рівновазі володіння м’ячем рахунок 5: 0 на користь гостей
  • В неділю 21 травня ветерани Козятинського «Моноліта» зіграли свій другий матч в чемпіонаті Житомирської обл в категорї 40+
  • Суперником нашої команди були ФК «Новоселиця» Попільня.
  • Як проходила гра у нашій розповіді

Почалася гра з невеликою затримкою. Справа в тому, що за футбольними правилами екіпірування арбітрів має відрізнятися від кольору форми футболістів обох команд. Новоселиця вийшла на гру у комбінованій блакитно-синій формі і бригада арбітрів вийшла на гру у блакитних футболках. Судді повернулися до роздягальні та замінили екіпірування.

Гра розпочалася з атак господарів поля. Вони хвилин 5 володіли ініціативою, навіть були близькі до того, щоб відкрити рахунок в зустрічі. Вневдовзі «Новоселиця» відсунула гру від своїх воріт і гра почалася на зустрічних курсах. Монолітовці маючи 6 гравців на заміні тримали високий темп. Не було чиєїсь переваги у володінні м’ячем.

Відео дня

Команда гостей від ветеранів «Моноліта» відрізнялася культурою пасу та більш точних ударах по воротах.

Саме дальнім і точним ударом з правого флангу було відкрито рахунок у матчі. Майже близнюком першого голу став другий м’яч у ворота нашої команди. Знов атака правим флангом і точний удар у лівий кут воріт.

.Після другого голу гру стали гру коментувати вболівальники, що в «Новоселиці» зібрався весь цвіт ветеранів футболу Київської і Житомирської областей. Справедливості ради мусимо визнати, що й за нашу команду разом з місцевими майстрами футболу грають футболісти з інших міст Вінницької області. В цьому немає нічого поганого тим більше, що через війну багато ветеранів «Моноліт» зараз воює на фронті.

Зуміла «Новоселиця» під свої знамена зібрати кращих футболістів з усього регіону честь їм хвала. Футбол і вболівальник від цього тільки виграє.

Третій м’яч був забитий по центру.

До третього взяття воріт у вболівальницької братії були питання чи не був забитий м’яч з положення поза грою. Якщо так то, що робити арбітру, коли суддя на лінії офсайду не зафіксував. За рахунку 0: 3 завершилась перша половина зустрічі

Після відпочинку ветерани Попільні ще двічі розписалися у воротах «Моноліта». За рахунком 0:5 розгром, тільки монолітовці не поступилися переможцям зустрічі в бажанні грати на перемогу. «Новоселиця» за підбором виконавців один із фаворитів турніру. Вони майстерно використали моменти для взяття воріт, а гравцям нашої команди не посміхнулася удача. Програли 0:5 і залишили від гри приємне враження

По завершенні матчу ми поспілкувалися з її учасниками

Гравці «Новоселиці» відмітили гру без грубощів, красивий стадіон і надто твердий газон футбольного поля.

В команді господарів сказали, що на виїзді з такою командою грали б від оборони. В рідних стінах хотіли порадувати прихильників футболу нашої команди і зіграти у атакующий футбол. Цього разу не вийшло надіємось, що вийде у грі другого, кола коли ми змінимо тактику сказали гравці «Моноліта».

Слідуюча гра ветеранів «Моноліта» на стадіоні Локомотив відбудеться 4-го червня. До нашої команди приїде ще один фаворит чемпіонату «Колос» Путиловичі

.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up