У звичайній вінницькій квартирі знімають «Що? Де? Коли?»

У звичайній вінницькій квартирі знімають «Що? Де? Коли?»
Віддані шанувальники популярної гри «Що? Де? Коли?» вже три роки грають у неї разом зі своїми друзями. Вінничани створили свій клуб «Срібна стріла» та викладають в інтернет відеозаписи з ігор.
Фінальна гра вінничан сезону 2015 року відбулася 23 січня.  Це вже 15–та зустріч клубу за три роки. За гральним  столом - економісти, інженери та програмісти, а в житті просто давні друзі та родичі.

Вінничанка Тетяна Слободяник не пропустила жодної гри за три роки. Саме вона отримала сьогодні від клубу нагороду – сову. Для Тетяни нагорода – визнання друзів, а сама гра – розвиток, спілкування та приємний час.

В команді телеглядачів – шанувальники гри, що надіслали питання з Росії, Білорусі, України, Казахстану та Азербайджану. Директор клубу Тарас Слободяник розповів, що захоплення родом з дитинства.

На сьогоднішній грі Тарас, що є тим самим «паном ведучим» вперше за три роки  з’явився в кадрі та зіграв за столом з учасниками одне питання.

Відео дня
div>

У Вінниці грають у спортивну версію гри в «Зорі», та у ВНТУ. Гравці  телевізійної версії популярної програми зустрічаються нечасто. У «Срібних стрільців» є всі необхідні атрибути: гонг, волчок, «пан ведучий» та «чорний ящик».

- Волчок було дістати надзвичайно важко. Замовляв з Петербургу через знайомого , гонг – придбав в інтернеті. Я особисто не знаю, щоб хтось регулярно проводив щось подібне. Кожну гру ми знімаємо на камеру та викладаємо в інтернеті, так ми спілкуємось з гравцями з інших країн, - каже Тарас Слободяник.

Маргарита НАУМОВА

Від редакції: Класно було б, щоб і у нас в Козятині створився подібний клуб.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up