Поліцейські знайшли недопалений одяг зі слідами крові. У Козятині під час чаркування сусід убив сусіда

Поліцейські знайшли недопалений одяг зі слідами крові. У Козятині під час чаркування сусід убив сусіда
  • Загиблого  жителя м. Козятин на подвір’ї його  будинку виявили перехожі вранці 1 грудня та зателефонували до поліції.   
  • Протягом кількох годин поліцейські встановили зловмисника, причетного до нанесення смертельних ушкоджень своєму сусідові. Підозрюваний намагався позбутись тіла потерпілого та речових доказів. Свій закривавлений одяг він намагався спалити в печі у своєму будинку.  Зловмисник, який має судимості за особливо тяжкі злочини, в тому числі вбивство, поміщений в  ізолятор тимчасового тримання. 

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області на тілі 55-річного загиблого слідчо-оперативна група поліції виявила численні забої та садна, що свідчило про насильницьку смерть чоловіка. Це підтвердив судово-медичний експерт, який зафіксував переломи ребер, кісток носа та черепно-мозкову травму.


За словами начальника Відділення поліції №2 Хмільницького районного відділу поліції Романа Андрущака, поліцейські оглянули прибудинкову територію потерпілого, провели подвірний обхід та опитали сусідів, у результаті чого встановили підозрюваного у нанесенні смертельних ушкоджень чоловікові. Зловмисником виявися 34-річний сусід потерпілого. Під час огляду його помешкання в печі поліцейські виявили недопалений одяг зі слідами крові. 
Як з’ясувалось, 30 листопада чоловіки у будинку підозрюваного розпивали спиртні напої. Раптово між ними виник конфлікт, причину якої затриманий не пам’ятає. Під час сварки господар будинку наніс гостю тілесні ушкодження, несумісні з життям, після чого вночі переніс тіло потерпілого на територію його домогосподарства.  
Підозрюваний, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень, хуліганства, крадіжки та вбивство, затриманий у процесуальному та поміщений в ізолятор тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру за ч. 2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Artur Edu

    Ось це цікава подія... А не те що якась дівчина з дефектом щелепи та кривими зубами співає

keyboard_arrow_up