11-річну дитину з Козятина шукали цілу ніч

11-річну дитину з Козятина шукали цілу ніч
  • Хлопчик не повернувся додому після школи.
  • На щастя, його вдалося знайти.
  • Деталі у нашій публікації

У середу, 6 травня близько 23:10 ночі до поліції зателефонувала козятинчанка. Жінка повідомила, що її 11-річний син не повернувся додому зі школи. Про це повідомляють у Відділі комунікації поліції Вінницької області.

"По тривозі був піднятий весь особовий склад місцевої поліції та ювенальні поліцейські обласного главку. Також на пошуки дитини до Козятина направили додаткові екіпажі груп реагування патрульної поліції Хмільницького районного відділу поліції та кінолога зі службовим собакою", - пишуть на сайті Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Поліцейські опитали вчителів та однокласників хлопчика, прочесали територію міста, перевірили дитячі майданчики, парк та інші місця, де могла бути зникла дитина. Пошуки тривали аж до ранку.

Відео дня

Нарешті у п'ятницю, 7 травня, о сьомій ранку хлопчика вдалося знайти. Поліцейські побачили його на вулиці. Він повертався додому. Як розповів школяр, після школи він з другом вирішив піти на дитячий майданчик. Побавившись там, хлопці пішли на території колишньої військової частини. Коли стало вечоріти, його друг повернувся додому, а сам він залишився на території військової частини.

 

"З неповнолітнім  та батьками хлопчика провели профілактичну бесіду, аби надалі не траплялись такі ситуації. Так як хлопчик і раніше без дозволу рідних йшов з дому, на батьків неповнолітнього поліцейські склали адміністративний протокол за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками чи особами, що їх заміняють, обов’язків по вихованню дітей». За таке правопорушення передбачено штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", - йдеться у повідомленні поліції.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач04

    варто також знати та пам`ятати, що мусора - не люди, мусора гірше русні, їх взагалі не повинно існувати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up