32 ножових поранення: у Глухівцях 16-річна донька жорстоко вбила свою матір

32 ножових поранення: у Глухівцях 16-річна донька жорстоко вбила свою матір
  • У четвер, 7 жовтня мешканка Глухівців заявила до поліції про зникнення своєї невістки. Вчора, 9 жовтня жінку знайшли вбитою у колодязі центрального водопостачання.
  • У поліції розповіли шокуючі подробиці.
  • Виявляється 35-річну глухівчанку вбила її неповнолітня, 16-річна донька

Про моторошне вбивство газеті повідомили працівники Хмільницького районного відділку (відділення поліції №2 Козятин).

До поліції надійшло повідомлення від жительки Глухівці про те, що 7 жовтня її 35-річна невістка пішла з місця проживання та до теперішнього часу не повернулась. В подальшому зниклу, із залученням кінологічної служби, виявили неподалік місця проживання в колодязі центрального водопостачання. На місце події виїхала криміналістична лабораторія.

За інформацією козятинської поліції, жінка отримала 32 ножових поранення від рідної доньки. Трагедія сталась під час сімейного конфлікту. Зі слів дівчини (відмінниці в школі), мати її ображала та била. І під час чергової сварки вона забрала в матері ножа і нанесла їй поранень, несумісних з життям. Потім заволокла тіло в яму та засипала його сміттям.

Відео дня

Також, за інформацією поліції, відомо, що в загиблої залишилось дві доньки. Ніде на обліку родина не стояла, нормальна сім'я, жінка працювала перукарем.

Неповнолітній загрожує покарання від 7 до 15 років позбавлення волі

«На тачці вивезла тіло вбитої»: 16-річну дівчину, яка зарізала свою матір помістили до ізолятора тимчасового тримання

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (42)
  • Ирина Колесникова

    Ви в своєму розумі?! Дівчина холоднокровно нанесла 32 рожевих поранення а потім ретельно знищила речові докази, заховала тіло, вичистила дім - це вже говорити про те що перед вам справжній вбивця а не 16-річна дівчина! Знаючи психологію жертви і вбивці моду стверджувати що жертва так себе не поводить! В мене досі в голові не вкладається це власна мати, яка вимучилась, народила, виховувала, забезпечувала і ця нелюдка так жорстоко позбавила її життя, а своїх сестер лишила без мами і без нормального дитинства. За це потрібно робити евтаназію( це ще буде надто гуманним). Ви уявляєте як тепер жити бідним сестрам які залишилися?! Це травма на все життя, вони в один день залишились без матері і без сестри, за те отримали клеймо "сетра вбивці".
  • Татьяна Скиданова

    Співчуття родині....Але ніяк не вкладається в голові,32 ножевих це як треба було ненавидіти маму...Як така була погана мама паспорт роблять в 14 років пішла з школи з дев'ятого класу,на своє вільне плавання,Тай всі проблеми...Кожна мама хоче краще своїм дітям,і на скільки знаю в сім'ї все для дітей,і така подяка...хай Бог милує...Наді земля пухом,вічна пам'ять...а дочці горіти в пеклі....
  • Читач43

    Хочу висловити співчуття всій родині. Це втрата доньки, дружини,МАМИ. Ніяка сварка не позбавляє людину на вбивство.Це клеймо на все життя і пекло душі. Дітки дорогі говоріть, спілкуйтеся з рідними , щоб не було такого горя. Наше сучасне життя  вчить руйнувати, вбивати . Але не говорити. Дорослі люди говорять не судіть дівчинку)))) у неї були причини. Значить після кожної сварки не дай боже ніж в спину.  Скалічене життя ,загублене життя . Клеймо на серці ти вбивця. Не дай боже нікому такого горя.
  • Ольга Кондратюк

    Наскільки я знаю що сім'я хороша)
    А що там сталося дійсно бачить один бог
    І не нам судити цих людей
    100версій і ще й видумок ,почув дзвін незнає де він😔

    Анастасия Карнаух reply Ольга Кондратюк

    як можна з вами зв*язатися у фб?

keyboard_arrow_up