Дев’ять років тюрми: винесли вирок козятинчанину за умисне вбивство свого знайомого

Дев’ять років тюрми: винесли вирок козятинчанину за умисне вбивство свого знайомого
  • Прокурорами Хмільницької окружної прокуратури та Вінницької обласної прокуратури  в суді доведено винуватість 48-річного жителя м. Козятина у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).
  • Обвинувачений не визнав своєї вини, але прокурори довели її в суді. Чоловіка посадили на дев’ять

Нагадаємо, у наприкінці вересня в Козятин 48-річний чоловік під час застілля посварився з 42-річним приятелем. Це призвело до бійки, у ході якої від отриманих тяжких тілесних ушкоджень молодший з чоловіків помер.

— За результатами судового розгляду кримінального провадження встановлено, що наприкінці вересня раніше судимий обвинувачений за місцем свого проживання в м. Козятині в стані алкогольного сп’яніння спричинив сварку зі своїм  знайомим. У розпал конфлікту господар оселі, з метою убивства свого знайомого, наніс йому численні удари руками й ногами по різних частинах тіла. Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень 42-річний чоловік помер, — йдеться на сторінці Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

Хоча обвинувачений не визнав свою винуватість у вчиненому, прокурори Хмільницької окружної прокуратури та Вінницької обласної прокуратури, зайнявши принципову та наполегливу позицію, довели в судах першої та апеляційної інстанції винуватість обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

Відео дня

За результатами розгляду обвинувального акта та наданих прокурором доказів Калинівським районним судом ухвалено вирок, яким обвинуваченого засуджено до 9 років позбавлення волі.

Днями під час судового розгляду Вінницький апеляційний суд погодився з позицією прокурора-апелянта та залишив без задоволення апеляційну скаргу обвинуваченого, а вирок – без змін.  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач43

    Хочу висловити всій родині співчуття. Це велике горе. Не стало мами, дружини,доньки. Ніякі сварки не дають права на вбивство. Це клеймо на все життя і пекло душі. Читаючи коментарі дорослих людей, дивуюся.!!!! Не судіть дівчинку.... читати буде молодь. І що це означає, що після сварки потрібно вбивати один одного.  Скалічила життя собі і втратила спокій життя.

    Читач59 reply Читач43

    тут взагалі про вбивство собутильника написано

keyboard_arrow_up