Директор дитсадка визнала свою профнепридатність (оновлено)

Директор дитсадка визнала свою профнепридатність (оновлено)

Ситуація доведена до абсурду. Недолугість спричиняє непомірну психологічну травму дитині

 

Тільки вдумайтеся, дитина вже пролила не один літр сліз. Інші діти системно спостерігають, як нехтують їх морально-психологічним станом та калічать психіку в юному віці.

І все затіяно і замішано на одному: батько працює, має певний рівень достатку, абсолютно знайшов, на заздрість багатьом батькам, точки дотику і повного взаємопорозуміння зі свої сином. Зі слів батька, мати, яка в пелюшковому віці залишила дитину, в даний час намагається ізолювати батька. Складається враження, що з метою отримання аліментів, аби утримувати не тільки дитину, а й саму себе.

А керівниця дитсадочка зайняла позицію незрозумілого бога і царя. Вона не тільки не розрядила ситуацію, а довела її до абсурду. Мало того, вона придала розголосу інформацію про сім’ю і родинні стосунки, що можна робити тільки за згодою сторін. А це злочин і зловживання владою.

Відео дня

Створюється ініціативна група по заміні керівника дитячого закладу на керівника печально всім відомого Стрижавського закладу. Можливо очільник тюрми краще справиться з керівництвом дитсадка? А наша пані без сумніву наведе там порядок?

У зв’язку з публічними заявами завдитсадка і визнання нею свого депрофесіоналізму проводиться журналістське розслідування. Просимо управління освіти через підконтрольні йому ЗМІ  або в нашій газеті опублікувати атестаційний лист, який би підтверджував  відповідність даного працівника займаній посаді.

Двері на замку - завідуюча самоізолювалась! Засіла в кабінеті. А навіщо їй робота?  Їй і так добре! Вона депутатша і голова бюджетної комісії. 

А це записи  на власній сторінці у фейсбуці завдитсадком

 
Хто врятує дошкільний заклад від свавілля батька, що у вирішенні свого сімейного конфлікту зробив заручниками працівників та дошкільнят дитячого садочка. Як чудово, коли завдяки коханню, народжується нова сім`я, і в цій щасливій родині з`являються діти. Та кожна родинна казка має свою історію. Сім`я щаслива тоді, коли власне «Я» підкорюється слову сім`«Я». А коли навпаки? Тоді – сварки, скандали, розлучення. На жаль в дитячому садочку ми досить часто вже по поведінці дитини бачимо, що в родині - не все гаразд. В цей час не торкаємося в присутності дитини, болючої теми, стараємося наповнити дитину позитивними емоціями та почуттями. Адже для малюка валиться цілий світ і складно зрозуміти, чому мама і тато сваряться одне з одним у нього на очах. А найгірше, коли батьки починають маніпулювати дитиною, щоб дошкулити один одному. Коли рушиться сім`я – це завжди трагедія, це болючий процес, в якому не має переможців. Дорослі, не втягуючи дитину, мають самі знайти, можливо компромісне, але вирішення проблеми. 
Головним завданням дошкільного виховання відповідно до Закону України «Про дошкільну освіту є збереження і зміцнення фізичного, психічного та соціального здоров`я дітей…
Продовження статті читайте у наступному випуску газети «Козятинський експрес»
Фото Людмилы Гаврилюк.
 
Комментарии
Алла Заможська А тато то що такого робить в дитячому садочку ? Те що ви написали - то проблема в сім"ї. В чому полягає проблема садочка?
Людмила Гаврилюк Відповідь буде завтра в повній версії статті
Людмила Гаврилюк

Продовження статті: «Сімейний конфлікт, у який «втягнуто» дитячий садок»
...В житті бувають різні історії та вже майже три роки, дошкільний заклад втягнутий в історію розлучення, що увібрала в себе усе найгірше:
- сварки і конфлікти в присутності дитини; 
- втягування її в свої «війни»;
- маніпуляції дитиною;- ігнорування її почуттів і переживань; 
- перетворення сина в яблуко розбрату, а також у предмет торгів;
- залучення в конфліктні ситуації інших людей. 
Ви запитаєте, до чого тут дошкільний заклад? Ось і нам це цікаво. Дитячий садок є навчально-виховним закладом, а не закладом для вирішення сімейних проблем. Коли є Рішення суду про те, що дитина проживає з матір`ю, коли є чітко визначений регламент побачень з батьком, здається, в садочку не має бути ніяких проблем. Але ні. Ця історія не для «нашого» тата. Хоча відповідно до регламенту побачень, батько щоп`ятниці о 16.00 має забрати сина та повернути його матері о 17.00 в неділю. У батька достатньо часу, щоб побути з сином. Постійно порушуючи регламент побачень, батько ще й кожного дня приблизно о 10 годині приходить у дитячий садок, перевіряючи, чи син в групі. Якщо хлопчика немає, то вихователь мусить вислухати все, що він думає про свою колишню дружину і те, що у вихователя на даний час інші обов`язки, його ніколи не зупиняє, бо це ж саме вихователь «порушує його батьківські права». Коли ж дитина в садочку, він наполягає на побаченні з ним, а то й взагалі хоче забрати його, що порушує Рішення суду, і є нічим іншим, як викраденням дитини. Батька мало цікавить, що саме вихователь несе відповідальність за дитину, його цікавлять лише власні бажання. Мало того, батько інколи залишається і чекає іншу сторону конфлікту, а тут вже і скандал, і бійка, і поліція. Це все на очах працівників, батьків, а найстрашніше - на очах дошкільнят, що відвідують садочок. 
Чергові поліції, представники управління в справах сім`ї, дітей та молоді вже стежку протоптали в наш садочок. І коли ми просимо покласти край цій історії - тільки розводять руками. Геніальна фраза: «Ну він уже в старшій групі. Скільки тут залишилося? Потерпіть!» Але всяке терпіння колись закінчується. Після чергового скандалу з поліцією, з представником опіки, після чергової бездіяльності цих органів я зателефонувала «нашому татові» і сказала, що якщо він ще хоч раз переступить поріг дошкільного закладу в час, непередбачений регламентом побачень, то особисто буду ставити питання перед опікунською радою про порушення процедури позбавлення його батьківських прав. Ви знаєте? Допомогло. Тепер чекаю продовження
На лице щире визнання своєї  непрофесійності, некомпетентості, зловживання службовим становищем Додатковим журналістським розслідуванням достоменно точно відомо, що на сьогодні персоналом дитячого садочка на чолі з нахабнілою чиновницею-депутатом жодного документа, акту про порушення батьком правил виховання та поведінки не встановлено, до суду не передано. За словами батька дитини, вихователі за вказівкою керівника закладу, в грубій формі хапали хлопчика за руку і насильницькими діями тягали його по різним кабінетам, закривали на замок, ізольовували. Приблизно, як в тюрмі. До речі, не всі люди можуть дозволити собі таке знущання над котом чи собакою. Переконаний, що дитина вже потребує психологічної реабілітації. Персонал, замість того, щоб взяти за основу принцип мирного співіснування та вирішення конфлікту в правовому руслі, застосував шантаж батька ще жорсткішою поведінкою до його сина та його особисто в разі, якщо він не заблокує відео в ютубі та публікації в пресі про знущання над ним і його дитиною.
На наше велике переконання, ситуація носить кримінальний характер. Вважав би за доцільне передати матеріали в поліцію для порушення кримінальної справи, як мінімум за двома статтями: зловживання владою та знущання над дитиною. Прошу поліцію відкриту публікацію взяти за основу для відкриття досудового провадження.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Тетяна Лозінська

    Ця трагічна ситуація свідчить про одне — керівник дитячого навчального закладу керується власним життєвим досвідом. Інструкцію про займану посаду не застосувала. Методики врегулювання конфлікту — тим більше.

    Прибравши судову, виконавчу та поліцейську функцї на себе. Конфлікт загнала в глухий кут. Адміністрація зробила жертвою дитину та його стосунки з батьком. Це дуже яскрава і показова історія — як не можна вчиняти посадовцям по відношенню до дітей.

    козятинець reply Тетяна Лозінська

  • Helg

    Ви маєте розум таке писати? Шо за придурошний журналіст писав статтю? Ви краще подивіться як той татусь себе поводить коли немає міліції. Якось прийшов у садочок і на власні вуха чув (на вулиці!) як на другому поверсі цей татусь себе поводив. Тиха година, а він галас здіймає в садочку й іншим дітям не дає спати. Є судова постанова в які дні та коли саме він може забирати дитину, але ж йому наплювати й на постанову суду й на інших діток. Йому ж потрібно показати, шо він шОсь а всі навкол (в першу чергу його дружина) лайно. А нашим козятинським журналістам-невігласам аби хоч малесеньку сенсацію і вони миттєво зроблять з мухи слона. Як собаки, яких хазяїн спускає з ланцюга з криком "Фас!" журналісти кидаються на людей і гайда їх рвати на шмаття. Вже й до завідуючої ДНЗ добрались. А хто ви такі, шо надаєте оцінку її профпридатності? Скільки читав дописи наших журналісті, стільки й переконувався - нездари, невігласи, ніяких моральних цінностей. В РІА, видно, лише одне вміють - обсирати всіх та кожного. Кожна влада погана, всі погані, всі все не так роблять. Гидота.

    Софія reply Helg

    Ото людоненависник написав!!!!!!!!!!!!! Скільки ненависті до дітей і зневаги до громади...Якби у вас забирала сина чидочку, ви б в дупу цілували завідуючу? Я б підірвала б цю зарвавшуся хамку. Хто вона така?:! гидота

    Влад Лісовий reply Софія

    Начальниця взяла на себе собачу функцію.А мала б дати можливість батьку спілкуватись з дитиною.Якщо порушив скласти акт і передати в суд і все.
  • козятинець

    козятинець reply козятинець

    По огорожі дитячого закладу порушено кримінальну досудову справу..Де чітко видно зловживання владою все тоюж панною.Вона просто не на свому місьці.Непогано що є огорожа.Погано те що вона малаб бути ще кращою.Однак вкрали гроші,не на благодійну діяльність.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up