До 11 років тюрми: засудили 35-річного мешканця нашого району, який згвалтував дитину

До 11 років тюрми: засудили 35-річного мешканця нашого району, який згвалтував дитину
  • Два роки тому у Хмільницькому районі 35-річний чоловік згвалтував 12-річну дівчинку. Днями відбувся суд і йому винесли вирок.

Як повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури, у суді прокурор довів винуватість чоловіка, який зґвалтував малолітню дівчинку. 

Злочин стався у 2020 році. Тоді обвинувачений у соціальних мережах познайомився з 12-річною дівчинкою. Спілкувалися з початку року до осені. Наприкінці вересня він приїхавши до малолітньої у село, запропонував дівчинці покататися з ним на автомобілі.

— Отримавши згоду потерпілої, використовуючи її малолітній вік та довірливий стан, діючи умисно та з метою задоволення статевої пристрасті, привіз потерпілу до будинку своєї покійної матері де, скориставшись фізичною перевагою та відсутністю сторонніх осіб, вчинив стосовно неї дії сексуального характеру, — зазначають у прокуратурі.

Відео дня

35-річного жителя Хмільницького району звинувачували за частиною 4 статті 152 КК України.

Розглянувши справу, суд виніс вирок — 11 років позбавлення волі із внесенням даних особи до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності малолітньої особи.

Нагадаємо, заманив у будинок та познущався: у Блажіївці згвалтували 12-річну дівчинку

Читайте також:

В шафі ховав револьвер та набої, а у дивані - обріз карабіна: у мешканця району поліція знайшла зброю

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач78

    засуджувати до тюрми не на часі, от переможемо, тоді й будемо засуджувати до тюрми (за логікою противників дерусифікації, також відомих як жалюгідні хуєсоси)

keyboard_arrow_up