До чотирьох років тюрми: у нашому районі затримали водія, який пропонував хабар поліцейським

До чотирьох років тюрми: у нашому районі затримали водія, який пропонував хабар поліцейським
  • Хмільницькі поліцейські розпочали кримінальне провадження щодо чоловіка, який пропонував хабар за непритягнення до адміністративної відповідальності,

Як інформують у Хмільницькому районному відділі поліції, 12 липня правоохоронці зупинили автомобіль за порушення Правил дорожнього руху. Під час спілкування з порушником з’ясувалось, що він напідпитку. При освідуванні у нього виявили 1,36 проміле алкоголю. За нескладання на нього адміністративних матеріалів, водій запропонував інспекторам неправомірну вигоду у розмірі 4000 гривень.

Аби уникнути покарання 28-річний керманич запропонував поліцейським готівку. Правоохоронці неодноразово попереджали нетверезого водія про кримінальну відповідальність за пропозицію хабара, але це його не зупинило.

За пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі, відповідно до ч. 1 ст. 369 КК України, слідство розпочало кримінальне провадження.

Відео дня

Водію загрожує до 4 років позбавлення волі.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Roxana Raven

    Хороший піарчик, требаж показати які мусора "класні". Але я давно прекрасно знаю як вони добре гребуть на взятках! Деякі мусора помішані на наркотиках. Інші просто жопу просижують і ніхрена не роблять, вообше незрозуміло для чого нам така "поліція"??? Мою тітку вбив чоловік, так його рідня гарно заплатила щоб це діло закрили! І досих пір вбивця гуляє на волі. чи треба нам так "чесна" поліція? рішати кожному....
  • Олег Чернодуб

    То він не знав ,що треба не менш як 400баксів клоун!

    А ті клоуни хто склали протоколи ангели напевно !? Будуть слідуючі!!!!
  • Читач78

    не зайвим буде нагадати, що мусора не люди, мусора гірше русні, їх взагалі не повинно існувати!

keyboard_arrow_up