До покаліченого війною ветерана 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар» з псевдо Чапай в Козятині прибула поліція з обшуком

До покаліченого війною ветерана  24-го окремого штурмового  батальйону «Айдар» з псевдо Чапай в Козятині прибула поліція з обшуком

Василь Демченко служив  саме в цьому підрозділі солдатом по контракту

 

24-й окремий штурмовий батальйон «Айдар» (24 ОШБ, в/ч А3488, пп В2950) — штурмовий батальйон Сухопутних військ Збройних сил України. Був створений у травні 2014 року як добровольчий 24-й батальйон територіальної оборони «Айдар», підпорядкований Міністерству оборони України. Діяв на Луганщині у складі підрозділів АТО, виконуючи завдання із захисту територіальної цілісності України. Свою назву отримав на честь річки Айдар, на берегах якої відбувся перший бій формування

 

На данном изображении может находиться: огонь

 

Відео дня

Стартував в АТО  з визначним командиром Сергієм Мельничуком. Його історія це бої за Щастя, під Металістом. Як механік водій БМП пізнав Луганський аеропорт. Не легші спогади про Хрящувате.

про це в публікаціях: В АТО Василь Демченко отримав два важких поранення

Якщо тебе поранило — потрібно мати два свідки

17 місяців війни рядового Василя Демченка (м. Козятин — батальйон “Айдар”)

Потім контузії, яких не порахувати. Шпиталь. Операції. Видалені з тіла органи, як зайві.

Василь жартує, що "Так Бог придумав"

Що придумала поліція, Бог не при чому

Вже, можливо, стверджувати, що поліція в особі місцевого начальника вступила в зговір  з суддею А.В.Воронюк. Винесли постанову на обшук по місцю проживання інваліда війни, завідомо внесши неправдиві дані, які і стали підставою для обшуку.

Шукали, ніби викрадені речі, які скупив ветеран війни 

Журналіст запитав у Василя Демченко:

- То шо шукала поліція?

- В Бумагах написано одне, а шукали, як я зрозумів, нелегальну зброю.

- А що знайшли?

- Як, визначила моя дружина Ольга під час обшуку, будь-що не законне в хаті може бути підкинуте поліцією. Ними і вилучене, а мені — кримінальна справа. Нари при мому каліцстві, то те місце, де я дуже швидко двину коні, тобто здохну.

 - То що вилучили? 

  - Абсолютно нічого. Поліцейські вели себе коректно в спілкуванні. 5 осіб плюс пойняті. Це пряме свідчення добротної підготовки. Не виключаю що у них була  приготовлена постанова на  мій арешт.

  - То ви маєте притензії до поліцейських?

- Таке кіно, ті, що прийшли до мене поліцейські їх рівня, не прокручують Це кіно зрежисоване вищими чинами.

- Для чого?

- Як версія, я отримав гроші за каліство. Платіжо-спроможний. Поліцією розглядаюсь, як корова, яку легко подоїти на гроші. Отака моя версія, не більше. Дякую Тані Лозінській, Владу Повху, які підняли спільноту Айдар всієї України. Дали добрі професійні поради, що можливо мене і спасло. Що там, можливо - саме вони і спасли мене від "каталажки".

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up