Допомагав потерпілим у ДТП і вкрав у них 100 доларів: злочинця затримали у нашому районі

Допомагав потерпілим у ДТП і вкрав у них 100 доларів: злочинця затримали у нашому районі
  • У четвер, 9 червня на місці вчинення злочину поліцейські Відділення поліції № 1 Хмільницького районного відділу поліції затримали 29 – річного мешканця району, який під час надання допомоги потерпілим в автопригоді, викрав їх грошові кошти.

Про це повідомляє Поліція Вінницької області

Як розповів керівник Відділення поліції № 1 Хмільницького районного відділу поліції Володимир Олексюк, на місці вчинення дорожньо – транспортної пригоди поліцейські разом зі свідками події допомагали потерпілим, які постраждали внаслідок зіткнення. Автопригода сталась близько 9 години.

Після того, як травмованих каретами швидкої медичної допомоги доправили до лікарні, поліцейські виявили відсутність в салоні автівки особистих речей однієї з потерпілих, а саме 100 доларів США.

Відео дня

— В ході першочергових розшукових заходів на місці події працівники поліції встановили, що до крадіжки причетний 29–річний мешканець району, який надавав допомогу потерпілим. Грошові кошти вилучено. Зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, — йдеться у повідомленні

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

За такий злочин правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі. Слідством вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up