Дуже насичений подіями тиждень!

Дуже насичений подіями тиждень!

Кримінальна хроніка

20 листопада

У Глухівцях з кав’ярні “Стаканчик” вкрали кавову машину.

Поблизу Великого Степу в лісосмузі біля дороги місцеві жителі виявили снаряд часів Другої світової війни.

Відео дня

Біля кафе на вулиці Земляка 34-річний чоловік підрізав 42-річного. “Різника” взяли по “гарячих” слідах та відправили в ізолятор тимчасового тримання. Ніж знайшли поряд з кафе.

А ще по сусідству з кафе в черговий раз прикрили гральний заклад. З “казино” вилучили три системні блоки.

У 42-річного пацієнта медсестра приймального відділення ЦРЛ в одязі виявила підозрілий предмет з гнітом, схожий на димову шашку.

 

21 листопада

З  під’їзної колії до ТОВ “СКА Штал” вкрали шість залізничних накладок.

У Бродецькому біля ставка внаслідок порушення правил користуванням пічним опаленням повністю згоріла дерев’яна сторожка. У приміщенні в цей час чергував 53-річний місцевий житель. Чоловік загинув. Труп без ознак насильницької смерті відправили на СМЕ.

Машина швидкої допомоги підібрала 19-річного козятинчанина з колотою раною черевної порожнини і внутрішньою кровотечею. Зі слів потерпілого, два невідомих чоловіки підрізали його ножем.

У Козятині виявили громадянина Болгарії без відповідних документів на проживання на території України.

З під’їзної колії до ТОВ “СКВ Штал” вкрали вже вісім залізничних накладок.

Шахрай виманив у козятинчанина 15 тисяч гривень, які той перевів як завдаток за автомобіль. Об’яву про продаж автівки чоловік знайшов за кілька годин до того в інтернеті.

 

22 листопада

У подвір’ї на вулиці Зоряній пролунав вибух. Пошкоджено гараж, вікна і двері будинку.

Перед залізничним переїздом (біля м’ясокомбінату) за кермом “Део Ланос” перебувала нетвереза жінка — спала в машині з заведеним двигуном.

Обікрали магазин на Героїв Майдану. Віджали металопластикові двері та поцупили 550 гривень.

Жителю Кордишівки телефонували шахраї — намагалися випитати реквізити його рахунку в “Ощадбанку”.

До поліції звернувся нардеп Юрчишин відносно забруднення атмосферного повітря діяльністю ТОВ “Вінниця Теплоенерго”, ТОВ “Вінниця Облтеплоенерго” та ТОВ “Центральні теплові мережі”.

У жителя Кашперівки в ході профілактичних заходів на літній кухні виявили та вилучили сухі листки коноплі та саморобний пристрій для її куріння.

 

23 листопада

Вантажний потяг зачепив 25-річну жительку Житомирської області, яка сиділа на бетонному парапеті на платформі станції Глухівці. Машиніст застосував екстрене гальмування, але запобігти зіткнення не вдалось. Від отриманих травм вона померла на місці.

У помешканні козятинчанина виявили коноплю, 5 скляних колб, 6 шприців, та півлітрову банку з коричневим нашаруванням. Усі предмети відправили на експертизу.

З території Козятинської ЦРЛ поцупили 4 секції металевого паркану. У ході розслідування поліцейські встановили, що крадіжку скоїв 62-річний житель села Козятин. Речові докази вилучили.

 

24 листопада

У домівці 23-річного жителя нашого міста під час обшуку виявили згорток з порошком, схожим на амфетамін. Наркотики знайшли й у 27-річного козятинчанина, який також був у квартирі.

З нежилого будинку в Куманівці вкрали два простирадла і ковдру.

У Залізничному виявили 45-річну громадянку Росії, яка проживала на території України без відповідних документів.

У Глухівцях з будинку поцупили ювелірні вироби з золота. З місця події поліцейські вилучили 8 слідів рук.

У жителя Сокільця шахраї виманили більше трьох тисяч гривень, які зняли з його картки “Ощадбанку”.

У Махнівці зупинили “Ауді-80” червоного кольору, який перебував у розшуку. За кермом був 61-річний житель Коростеня. Автівку поставили на арешт-майданчик.

Поліцію повідомили, що на 8-й Гвардійській біля пам’ятника працюють незаконні ігрові автомати. Під час огляду місця події інформація не підтвердилася.

 

25 листопада

У продавчині одягу на ринку “Хлібодар” вкрали сумку з 1300 гривнями та пенсійним посвідченням.

Поліцію повідомили, що біля колії на станції Козятин лежить невідомий. Правоохоронці встановили, що це 57-річний козятинчанин, який хильнув зайвого.

О 14.38 трапилася автопригода без потерпілих на Винниченка біля школи №1. Автомобіль ВАЗ під керуванням 45-річного жителя нашого міста “поцілувався” з “Таврією”, якою керував 22-річний житель Дубових Махаринець. Відносно водія ВАЗу склали адмінпротокол.

 

26 листопада

З нежилого будинку в Козятині на вулиці Кірова вкрали телевізор, велосипед, насос для криниці та мідний кабель довжиною 20 метрів.

До приймального відділення ЦРЛ з тілесними ушкодженнями доставили чоловіка. За словами постраждалого, його побив знайомий в Махнівці.

 

27 листопада

Шахраї виманили у козятинчанина понад 20 тисяч гривень з його банківської картки.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Bogdan Hutornoy

    вилучають і закривають кожний раз гральні автомати))

    нно люди  ж не сліпі і бачать , як ці автомати " закриті" )) вот , якщо в тебе є кошти і звязки роби що хоч.вся суть україни)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up