Граната РГД - 5 та запал: у раніше судимого козятинчанина вилучили вибухонебезпечні предмети

Граната РГД - 5 та запал: у раніше судимого козятинчанина вилучили вибухонебезпечні предмети
  • У суботу, 2 квітня слідчі відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу поліції  під час огляду домогосподарства жителя Козятинської міської громади вилучили гранату РГД - 5 та запал.
  • Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

За інформацією керівника територіального підрозділу поліції Романа Андрущака, до поліції надійшла оперативна інформація, що 53-річний місцевий житель зберігає у себе дома вибухонебезпечні предмети.

Під час огляду помешкання інформація підтвердилась. На горищі будинку поліцейські вилучили гранату РГД – 5 та запал до неї.

Вилучене направлено на експертизу.

Відео дня

Походження боєприпасу та мету його зберігання встановлюють слідчі.

— Зловмисник вже перебуває під слідством за вчинення  злочину передбаченого  ст. 369 КК (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Підозрюваний затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловіку оголошено про підозру за вчинення злочину, передбаченого а ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).  Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі. — йдеться у відділі комунікації поліції у Вінницькій області

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up