Гроші як покарання, або божевілля однієї родини і тих, хто за них голосує

Гроші як покарання, або божевілля однієї родини і тих, хто за них голосує

Трагедія зіткана з ниток лютої ненавісті та зверхнього ставлення до людей розігралась в районі заправки БСРМ с.Махнівка Козятинського району, що мало місце в  останню неділю листопада 2017 року

 

Один із публічних виступів депутата облради Миколи Рибака під час сесії козятинської районної ради (коли не було кворуму)

Гурт молодих хлопців очолюваний Назаром Рибаком (батько якого Микола Рибак — депутат Вінницької обласної ради від БЮТ, знаний в регіоні господарник, родина із фінансовими статками) з Жежелева та ще двох корешів здійснили нічим не мотивований напад на місцевого жителя, що був одітий у форму війського ЗСУ. Потерпілий — ветеран війни з Російською імперією, що відбувається на сході України.

Відео дня

Саме із-за цього нанесли йому тілесні ушкодження так, що той опинився на лікарняному ліжку в травматології. Потерпілий від спілкування з пресою відмовися, заявивши, що допомоги не потребує.

Відомо, що подія зареєстрована в поліції і прийнята до перевірки слідчим Козятинської поліції. В лікарні вказана подія набула розголосу, а один із хворих прямо повідав, що потерпілий поліції дав свідчення, що впав з мотоцикла. Не лишились байдужими Махнівські партизани, які грузонули Рибака і той враз подоївся на три тисячі зелених.

Як розділили кошти, нам не відомо тай не ставимо такої цілі. Як на мене, це мізерна сума. Партизани ж пояснили, що це вступний внесок для початку розмови.

Про вказані події ми не писали б, щоб не травмувати психіку ветерана ЗСУ. Хоча провели власне розслідування.Лише після оприлюднення у фейсбуці ветеранами війни ми вчинили вказані дії.

Остання публічна дія Назара Рибака — придбання нерухомості (жилий будинок) за два мільйони.

Нами зафіксовано поле, яке обробляє родина Рибака, батько з сином, не сплативши значні суми податків, при тому що Микола Рибак, не більше не менше, член постійної комісії обласної Ради з питань агропромислового комплексу і земельних відносин. Свідчення  як Назар Рибак накопичує капітал у відео:

Рибак Микола Станіславович

Місце роботи: Кооператив ,,Маяк”

Посада: голова

Службова адреса: Вінницька область, Козятинський район, смт. Глухівці, вул. Верхня Садова,1

Службовий телефон:(242) 3-14-24; 3-14-75

Партійність: Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина"

Фракція: Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"

Член постійної комісії обласної Ради з питань агропромислового комплексу і земельних відносин.

Додаткова інформація:

Прийом громадян: Щовівторка

Години прийому: 9.00 – 12.00

Адреса прийому: Козятинський район, смт. Глухівці, вул. Верхня Садова,1

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Влад Лісовий

    СТАТТЯ ПРО ЦАРЯ.В КИШЕНЬКОВИЙ ГАЗЕТІ СПОНУКАЛО ДО ДІЙ РИБАКА а стаття розстрільна
  • Влад Лісовий

    Син голови колгоспу з селища Хлухівці Рибак побив майже до смерті учасника АТО вивіз його в юріївку засчтив копати могилу Назаріуса Рибака знають і вінницька і Житомирська області. Старший Рибак зввжди "говоиить : Завдяки моєму синочку-ублюдку я знаю скільки коштують поламані щелепи, руки, ребра, вибиті зуби". Анонім access_time 3 хвилини тому more_horiz share 0 chat_bubble 0 visibility 2 Три ублюдки  - син голови колгоспу з Хлухівець назаріус  рибак та ще два його "кореші" з села Юріївки брівки побили на заправці у Комсомольську солдата Ато. Били бейсбольнини бітами,   за те, що він носить камуфляж. Впевнені у своїй безкарності, довго били солдата бітами потім вкинули у багажнік та вивезли  на пустир у село Юріївку. Такм кинули лопату солдату і змусили рити могилу.  Кинули солдата в яму, тіло прикидали гіллям, обломалися закидати землею.  Солдат вижив і зараз в реанмації. Назаріус рибак готує бабки дл продажних мєнтів, а стрший рибак відпочива у Єгипті.  

    Посилання на джерело: https://kazatin.com/Vid-Chytachiv/sin-golovi-kolgospu-z-selischa-hluhivtsi-ribak-pobiv-mayzhe-do-smerti--10656984.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up