Колишній міліціонер в шоці від дій поліції

Колишній міліціонер в шоці від дій поліції

Лист з редакційної пошти

Свій чорний бізнес підприємець П. організував, ще коли працював у відділені залізничної дороги. Він втягнув неповнолітніх до злочинної діяльності, організував їх на викрадення скутерів із помешкань громадян м. Козятина.

Під час оперативно-розшукових заходів частину викрадених скутерів було повернено власникам, що зафіксовано в матеріалах справи. “Чорний бізнесмен” не знав, що вони крадені і успішно їх реалізовував. Частиною грошей від викраденого він розраховувався з неповнолітніми, більшу частку залишав собі для бізнесу.

Зрозумівши, що це легкий заробіток, бізнесмен кидає роботу на залізниці. Побудував автомийку та магазин, продовжує бізнесувати, тільки вже на крадіжках із квартир. Організувавши на мийці злочинну групу, в яку входили двоє раніше судимих С. та В., бізнесмен П. в нічну пору доби залізли в будинок приватного підприємця Р. Звідти П. викрав грошові заощадження. Кошти знайшов у особистих речах потерпілої, не поділившись зі своїми “подільниками”- злочинцями.

Відео дня

Процвітаючий бізнес продовжувався. Ці самі бізнесмени скоїли крадіжку у заготовника худоби, який постійно мив свою машину на мийці у бізнесмена П. Звідки викрали плазмовий телевізор, мобільні телефони, золоті прикраси та грошові заощадження. Не знаючи, що телефони викрадені, бізнесмен розрахувався одним телефоном з мийником авто, коли той розраховувався з його мийки, а один залишив в себе в офісі. Пізніше обидва викрадених телефони вилучені і зафіксовані в матеріалах справи.

Надходить запитання, чим злочинці їздили на свої чорні справи? Їх розвозив наш пухнастий бізнесмен П.

На цьому фейковий бізнесмен не зупиняється. Знаючи, що його кум громадянин К. з сім’єю святкують день народження, бізнесмен по мобільному телефону запитує у кума, де він знаходиться, чи довго буде? І в цей самий час зі своїми “бізнес-партнерами” обкрадає його будинок. Звідти викрали котла, комп’ютера та інші речі.

Цієї самої ночі бізнесмен П. власним авто, що є знаряддям злочину, завозить викрадені речі до підприємця П. в м. Житомир і успішно продає.

Працівниками міліції всі викрадені речі вилучені і зафіксовані в матеріалах справи. Але, як говориться в злочинному світі: «жадібність фраєра згубила». Після крадіжки з будинку кума К. бізнесмен П. залишив собі комп’ютера. Не знав бідний, що він викрадений. Коли почув, що запахло смаженим, бізнесмен П. викидає крадений комп’ютер у смітник біля ЗОШ №2. Під час цієї справи його помітив батько потерпілого кума К. Батько К. сполохав злочинця, тому працівники поліції прийшли до висновку заарештувати фейкового бізнесмена П. Комп’ютер із смітника вилучений та зафіксований в матеріалах справи.

Також цією бізнес-бригадою була скоєна крадіжка із будинку громадянина с. Вернигородок, коли той святкував день народження в м. Козятині. Під час скоєння злочину біля будинку потерпілого бачив один громадянин автомобіль нашого бізнесмена П. Але, на жаль, не виявлено речових доказів по справі, тому цей злочин досі не розкритий.

Як можна так нахабно брехати всій громаді? Потерпілі, які проходили у цій справі, правду знають і здивовані нашому «непідкупному правосуддю».

Уникнувши заслуженого покарання, відбувши 1,5 року в СІЗО, бізнесмен П. звільнився і відразу вирішив переписати свій чорний бізнес на своїх дітей. Адже у будь-якій цивілізованій державі, де немає продажного правосуддя, за аналогічні злочини передбачається конфіскація всього майна. Але під дію цього закону не підпадає  наш “пухнастий”, ні в чому не винний бізнесмен.

Як казав Жиглов у фільмі «Місце зустрічі змінити не можливо»: «Злодій повинен сидіти у тюрмі», повинен понести справедливе покарання. Тільки так ми збудуємо нову Україну, без брехні!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up