Козятинчани загинули у ДТП на Львівщині

Козятинчани загинули у ДТП на Львівщині
Фото з сайту varta1.com.ua
  • Автотроща забрала життя 36-річної козятинчанки і 10-річного хлопчика.
  • Подробиці - у нашій публікації.

Днями у гірському районі Львівської області сталася дорожньо-транспортна пригода, унаслідок якої загинуло двоє козятинчан, ще троє осіб потрапили до лікарні, стан їх важкий. Про це повідомляє інтернет-видання "Varta 1. Львів".

Аварія сталася на автодорозі М-06 "Київ-Чоп" поблизу села Дубина Соколівської територіальної громади Стрийського району. "Опель Астра" зіткнувся лоб у лоб із "Маздою 6". За повідомленням поліції, аварія сталася через те, що 24-річний кермувальник "Опеля" виїхав на зустрічну смугу.

У салоні Мазди було троє козятинчан - 36-річна жінка і двоє дітей: 10-річний хлопчик і 7-річна дівчинка. Жінка загинула на місці події, хлопчик від отриманих травм помер у лікарні. Дівчинку госпіталізували до лікарні. За її життя борються медики. Обидва водії також наразі у лікарні із важкими травмами.

Відео дня

"Правоохоронці встановлюють обставини події, кількість травмованих та особи усіх учасників ДТП. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частино 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", - пише "Varta 1. Львів".

 

Читайте також:

Перехрестяться коли прогримить. Зрізали кущі після ДТП

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (12)
  • Виктор Пятаченко

    Мої співчуття.  
    Царство небесне Олі та Денису. Світла і вічна пам'ять
    Велике горе в сем'ї .Співчуття.
  • Татьяна Новикова

    Велике горе у родині...😢
    Дуже співчуваємо😞
  • Ната Наталя

    Співчуття родині і сил перенести таке горе😭
  • Аліна Аліна

    Померлим царство небесне!!!!
    Родині співчуття!
    Горе велике!!!!
    Слів немає.....біда...

keyboard_arrow_up