Краще б цього не було: про трагедії козятинчан, що трапилися цього року

Краще б цього не було: про трагедії козятинчан, що трапилися цього року

Бережіть себе. Добігає кінця 2021 рік — рік Білого металевого бика. Для когось він був плідним та успішним, а для когось трагічним та непередбачуваним. Ми зробили підбірку найрезонансніших злочинів та нещасть, які сколихнули Козятинщину і незалишили байдужими нікого

Вбивства

У перші дні Нового року жорстоке вбивство сколихнуло Кордишівку.  Другого січня, поліцейські затримали двох жителів села Флоріанівка віком 29 та 35 років, які неподалік зупинки громадського транспорту в селі побили 28-річного місцевого жителя. Побитого чоловіка правопорушники затягнули за зупинку та покинули помирати. 

Наприкінці липня у Іванківцях чоловік вбив дружину. Подружжя розпивало спиртне. «Під градусом», чоловік з дружиною почали сваритися. Завершилося все тим, що чоловік схопив кухонного ножа і вбив ним свою дружину. А потім пішов до сусідів і сказав, що його жінка померла за невідомих обставин. Підозрюваного у вбивстві затримали на місці події. Слідство встановило, що під час сварки мешканець Іванковець кілька разів вдарив свою дружину ножем у різні частини тіла. Фатальним виявився удар у серце.

Нагадаємо про моторошне вбивство у Глухівцях, де 16-річна донька жорстоко вбила свою матір. Це сталося на початку жовтня 2021 року. Жорстокий злочин вразив місцевих жителів. Але ще більше шокувало зізнання школярки-відмінниці, що це саме вона вбила свою маму. У 35-річної загиблої Надії Ющенко залишилося ще дві дочки. Тоді, за попередньою інформацією слідства, під час сварки в кухні підозрювана нанесла матері близько тридцяти ножових поранень. Після цього дочка на тачці вивезла тіло вбитої на територію нежитлового домогосподарства та вкинула його в недіючий колодязь водопостачання, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. — Аби приховати сліди злочину, зловмисниця прибрала в хаті, сховала свій закривавлений одяг та знаряддя вбивства кухонний ніж. За вбивство матері дівчині загрожує до 15 років ув’язнення.

Відео дня

ДТП

Через ДТП на Львівщині пішли з життя козятинчанин Максим Комар, його дружина та син. Аварія сталася на автодорозі М-06 «Київ-Чоп» поблизу села Дубина Соколівської територіальної громади Стрийського району. «Опель Астра» зіткнувся лоб у лоб із «Маздою 6». За повідомленням поліції, аварія сталася через те, що 24-річний кермувальник «Опеля» виїхав на зустрічну смугу. У салоні Мазди було троє козятинчан - 34-річний Максим Комар, його дружина і двоє дітей: 10-річний хлопчик і 7-річна дівчинка. Жінка загинула на місці події, хлопчик від отриманих травм помер у лікарні. За життя чоловіка довгий час боролися лікарі та, на жаль, теж помер. З цілої родини вижила лише 7-річна Аліса, яка залишилася повною сиротою.

Трагедії

У Львівському парку загинув 20-річний Андрій Свояк зі своєю дівчиною. Це нещастя трапилося першого серпня. Молоді люди сиділи на лавці у парку, як раптом почався буревій, і зламані гілки дерева впали на молоду пару, не залишивши шансів на життя. Дівчина була місцевою, а хлопець, курсант Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного — родом з Козятинщини. Батьки поховали сина у Махнівці, там де він народився.

Напередодні 150-річниці локомотивного депо травмувався слюсар Локомотивного депо 51-річний Віктор Білик. Працівник локомотивного депо отримав травму на роботі під час підготовчих робіт до святкування. З травмою голови його доправили у реанімаційне відділення Козятинської центральної лікарні. Більше тижня чоловік перебував в комі третього ступеня важкості. В ніч з 18 на 19 жовтня Віктор Білик помер

Слідкуйте за нашими публікаціями. Ми підготували матеріал про нещасні випадки на залізниці...

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

keyboard_arrow_up