Кримінальна хроніка

Кримінальна хроніка

Домінують шахрайства, крадіжки, сварки та погрози. Вилучаються наркотики, ножі, затримуються злодії

21 березня

 

У Гурівцях конфліктували сусіди. На місце події виїжджала слідчо–оперативна група.

Відео дня

 

У Козятині мешканці викликали правоохоронців у центральний парк. Там зібралися невідомі особи та розпивали спиртні напої. Під час проведення поверхневого огляду поліція виявила і вилучила у жителя м. Козятин (1973 р.н.) ніж, який знаходився в ножнах на ремені. У смт. Глухівці погрожувала фізичною розправою колишня невістка колишній свекрусі.

 

А в Махаринцях сварилися чоловік і жінка так, що довелося викликати опергрупу поліції.

 

22 березня

 

У с.Садове сварилися мати з сином. У смт. Бродецьке — вітчим з пасинком.

У Козятині затримали автомобіль “Ауді” під керуванням жителя смт. Ружин, Житомирської області. Під час огляду салону автомобіля виявлено сумку, належну пасажиру жителю м. Козятин, в якій знаходився поліетиленовий пакет з шістьма паперовими згортками всередині з сухою подрібненою речовина зеленого кольору рослинного походження. Дана речовина вилучена та направлена на дослідження. Проводиться досудове розслідування.

 

Того ж дня в Козятині зловили козятинчан (1997 р.н. та 1995 р.н.), які переносили каналізаційний люк. У ході подальшої перевірки було встановлено, що каналізаційний люк був викрадений з території колишнього залізничного профілакторію.

 

23 березня

 

У Козятині поскаржилася в поліцію мати на свого сина, який самовільно намагався вивезти речі з дачі.

Надійшла заява ще від одного жителя міста про спричинення тілесних ушкоджень одним із знайомих. Проводиться досудове розслідування.

 

24 березня

 

У селі Козятин виник конфлікт між сусідами з приводу меж земельної ділянки. А іншого мешканця обдурили шахраї — він перерахував гроші на настільну лампу, яку не отримав.

 

Цього ж дня у Козятині невідомі пошкодили шиферне перекриття даху гаражного приміщення і вкрали електроінструмент та інструменти господарського призначення. А до жительки с. Блажіївка співмешканець вчинив насильство в сім’ї.

 

У селі Козятин шахраї обдурили маму дитини. Вона перерахувала кошти за стілець для годування дитини і не отримала його.

 

25 березня

 

У селі Самгородок невідомі обікрали літню кухню одного з помешкань. Пошкодили вхідні двері і поцупили господарські речі. Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівниками поліції було встановлено, що у вчиненні крадіжки обґрунтовано підозрюється 26–річний місцевий житель. За даним фактом слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 185 КК України. Проводиться досудове розслідування.

 

А в Козятині шляхом підбору ключа від вхідних дверей гаражного приміщення вчинили крадіжку дитячого велосипеда, електроінструмента. Проводяться заходи по встановленню особи, причетної до скоєння злочину.

 

У Махнівці цього дня сварилися знайомі. Виїжджала поліція.

 

26 березня

 

У Іванківцях вийняли шибку у вікні та обікрали літню кухню. Винесли пшеницю та кукурудзу.

У Йосипівці сварились чоловік і жінка, а в Козятині — батько з сином.

 

27 березня

 

У Перемозі на полі під час обробітку грунту було виявлено мінометну міну (82 мм) часів Другої світової війни.

У Козятині невідома особа шляхом підбору ключа проникла до сарайного приміщення і викрала моторолер марки “Хонда”. У Самгородку сварилися співмешканці, а в місті — чоловік і жінка. На місце подій виїжджала слідчо-оперативна група поліції.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній) 13:03 Лелеки повернулися, а їхньої домівка немає — зруйнували 12:40 "Укрзалізниця" відкриває нове сполучення до курортного Трускавця (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up