Майже 300 тисяч гривень збитків: у Вовчинцях впіймали рибалок, які ловили рибу на волок

Майже 300 тисяч гривень збитків: у Вовчинцях впіймали рибалок, які ловили рибу на волок
  • Сьогодні, 16 вересня у на телефон «гарячої лінії» Вінницького рибоохоронного патруля надійшло повідомлення щодо грубого порушення правил рибальства, а саме про вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову на водоймі у Вовчинцях.
  • Тепер злочинці відповідатимуть у суді

— Для перевірки факту та відповідного реагування на місце події оперативно прибули рибоохоронні патрульні. У результаті, рейдова група спільно з працівниками поліції вилучила заборонене знаряддя лову, а саме волок, в якому знаходилась риба: сріблястий карась, сом, плотва, білий амур,судак, щука та короп, — повідомляє Вінницький рибоохоронний патруль

Загальна вага добутих водних біоресурсів склала майже 80 кг. Збитки завдані рибному господарству становили 283 781 грн.

— На власників забороненого знаряддя лову склали адмінпротоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Знаряддя лову конфіскували. Матеріали справ готуються для передачі до районного суду, — йдеться у повідомленні

Відео дня

Управління Державного агентства рибного господарства у Вінницькій області закликає громадян дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства.

Якщо ви стали свідком порушення правил рибальства, збуту водних біоресурсів або замору риби просимо невідкладно повідомляти за номерами цілодобової телефонної «гарячої лінії»: (068) 018-37-52 або (073) 004-86-06.

Читайте також:

Спиляв 13 дерев — сплатив 240 тисяч гривень збитків. Рішення Козятинського міськрайонного суду

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up