Міський будинок культури, чи міський будинок тортур? (відео-доказ злочину)

Міський будинок культури, чи міський будинок тортур? (відео-доказ злочину)

Він до того дуже небезпечний. Несе загрозу та таїть в собі трагедію світового маштабу.

Якщо що, то винні будуть і є: міський голова Козятина,  директор клубу та начальник рятівної служби МЧС Козятина.

Ці особи занесли себе до списку на випадок трагедії до таких, на яких не поширюється закон .Тобто підлягатимуть знищенню без суда та слідства

За каденцію міського голови: сама головна турбота про людей — знищити всі лісонасадження. Калим від висадження прибутковий. На жаль, із-за тупості 70 відсотків саджанців в знак протесту відмовились рости з рук голови міста.

Так було тоді на початку його каденції, а тепер ще гірше. Злочинна недбалість-це вже завершений склад злочину.Та хто це здійснить....Хіба що самосуд.

Це Козятин Друже 30 июля 2015 г. ·: Міський будинок культури, який розташований у самісінькому центрі Козятина, за 200 метрів від міської ради, мало схожий на справжній культурний осередок міста із 25-тисячним населенням, значно більше він відповідає рівню сільського клубу. Плитка, яка відпадає просто з фасаду будівлі, десятиліттями не ремонтовані стеля та стіни, які для відводу очей маскують різними прикрасами, потерті та скрипучі сидіння радянських часів – ось головні зовнішні ознаки, які характеризують міський будинок культури Козятина на сьогоднішній день.
У нашому міському будинку культури функціонує лише три гуртки: хореографічний, вокальний та драматичний. Найбільше учасників у хореографічному гуртку, проте у будинку культури немає облаштованої зали для тренування танцюристів, тому діткам та іншим учасникам колективу приходиться тулитися у залі в дитячому садочку № 2. 
Негативні емоції також викликає приміщення де навчають вокалу. Це невеличкий кабінет, в якому розміщені три офісні столи, кілька стільців та шафа. Навіть і в голову не прийде думка, що це кабінет для вокалу. Жодного музичного інструменту, жодного підручника по вокалу. То як же там можна навчати музики? 
Єдине місце, де на перший погляд, зручно займатися – це актова зала зі сценою, де раніше безпосередньо знаходився кінотеатр. Там репетирують учасники драматичного гуртка. Проте, як розповідають самі ж працівники будинку культури, взимку в актовій залі дуже холодно, тому грітися приходиться в різний спосіб. Частіше за все вмикають декілька «дуйчиків», щоб хоч якось зігрітися.
Гірко визнавати той факт, що наш з вами рівень культури невпинно падає і велику роль в цьому відіграють працівники культури. Адже вся їх робота має бути спрямована на забезпечення умов для реалізації творчого потенціалу різних верств населення, духовного та культурного становлення громадян засобами просвітницької роботи, збереження національно-культурної спадщини, забезпечення доступу населення до культурних надбань.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олег Береза

    Керівники міста району засранци!А жителі --ще більше !не можуть мати ні районного ні міського будинку культури .
  • Влад Лісовий

    цікаво скільки  він отримав за опалення за дві зими
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up