На Вінниччині СБУ затримало зрадника, який полював за «центрами прийняття рішень»

На Вінниччині СБУ затримало зрадника, який полював за «центрами прийняття рішень»
  • Служба безпеки провела масштабну спецоперацію у декількох областях України. Затримали трьох учасників агентурної мережі ФСБ і встановили особу їх російського «куратора».
  • На Вінниччині зрадник полював за «центрами прийняття рішень». 

Про затримання на Вінниччині місцевого жителя, який намагався визначити координати Штабу командування Повітряних Сил ЗСУ та підрозділів Національної гвардії, повідомляють у СБУ. 

Для своїх злочинних дій ворожий агент проводив фото та відеозйомку українських об’єктів та прилеглої місцевості з вікон магазинів та інших неподалік розташованих будівель. Зв’язок із представником російської спецслужби поплічник підтримували через месенджери.

Відео дня

За кожне виконане завдання російські агенти отримували від агресора до 550 доларів на власні картки. Сума залежала від терміновості і якості виконаної «роботи».

На підставі зібраних доказів слідчі СБУ повідомили затриманим про підозру за ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану).
Наразі зрадники перебувають під вартою. Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину. Зловмисникам загрожує довічне ув’язнення.

Нагадаємо, жителя Вінницької області засудили до 15 років тюрми за співпрацю з ГРУ Росії

Також на Вінниччині СБУ викрила двох ворожих агітаторів, які поширювали антиукраїнські погляди у соцмережах. А нещодавно СБУ викрила на Вінниччині зрадника, який вербував українських «тюремників» до ПВК «Вагнер»

Читайте також:

Мер Козятина звернулася до Голови Служби безпеки України перевірити депутатів, які зривають сесію

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up