Наркотики, крадіжки і шахрайства

Наркотики, крадіжки і шахрайства

Кримінальна хроніка

13 вересня

Поліція виїжджала у Флоріанівку на сімейну сварку, у Самгородок — на сварку матері з сином та у Козятині на суперечку чоловіка з сусідкою і на суперечку сина, матері і батька. Оце днина!

14 вересня

Відео дня

У Сокільці виникла сварка через речі, які батьки не хотіли віддавати дочці. А в Глухівцях викликав поліцію один з місцевих жителів через конфлікт з односельчанами.

На сімейну сварку поліція виїжджала у Миколаївку — там бешкетував п’яний чоловік.

15 вересня

Козятинчанка повідомила поліцію про те, що їй погрожує по телефону невідомий. Ще одна жителька нашого міста посварилась з сусідами і викликала поліцію. Козятинчанина покусала сусідська собака. На вокзалі під час поверхневого огляду у кишені штанів 31-річного козятинчанина виявили два паперових згортки з коноплею і пристрій для її куріння.

16 вересня

Жителька нашого міста повідомила поліцію, що вона стала жертвою шахраїв — у минулий четвер вона прерахувала 1000 гривень невідомому, який представився лікарем її брата.

Ще одна козятинчанка повідомила, що в ніч на 15 вересня невідомі пошкодили вхідні двері одного з магазинів міста та вкрали гроші, дитяче взуття і іграшки.

У вінничанина крадії пошкодили вікно дачного будинку в Медведівці і вкрали чавунні батареї.

17 вересня

Жителька Молодіжного поскаржилась поліції, що її колишній хлопець з Калинівського району погрожує їй по телефону фізичною розправою. У козятинчанки на ринку з сумки поцупили записник, в якому були гроші та документи. А у жительки Дубових Махаринець з незамкненого підсобного приміщення вкрали бензокосу і зварювальний апарат. Сварилося подружжя в Махнівці.

18 вересня

Слідчо–оперативна група поліції виїжджала в Самгородок, де сусідка погрожувала іншій фізичною розправою. А в Козятині чоловік побив дружину. У Кашперівці ж цього дня пошкодили паркан при в’їзді в село. У Миколаївці сварилися п’яний батько з дочкою. Надійшла заява від козятинчанина, що з його недобудованого будинку в с. Сигнал викрали кабель. У скоєнні кримінального правопорушення обґрунтовано підозрюється 17-річний житель с. Сокілець.

У селі Козятин з подвір'я одного домоволодінь вкрали велосипед. А в Козятині з автомобіля «ВАЗ» поцупили барсетку з грошима і документами.

 

19 вересня

У Козятині так сварилися чоловік з жінкою, що на місце події виїжджала слідчо–оперативна група поліції. А в одному з міських магазинів шляхом віджиму вхідних дверей невідомі проникли всередину і викрали електричні та побутові прилади. У Вернигородку сварилися жінка з колишнім чоловіком, а у Сестринівці жінка з теперішнім.

У селі Козятин виявили крадіжку з літньої кухні твердопаливного котла та пральної машинки. А в Махнівці оперуповноважений Козятинського відділення поліції під час проведення обшуку домоволодіння 31-річного жителя села виявив та вилучив зелену речовину рослинного походження, зовні схожу на рослину «коноплі». За даним фактом слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочинів, передбачених ст. 309 КК України (Незаконне зберігання наркотичних засобів). Проводиться досудове розслідування.



 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up