Насіяли маку та конопель. Поліцейські вилучили посіви нарковмісних рослин. Що «світить» порушникам?

Насіяли маку та конопель. Поліцейські вилучили посіви нарковмісних рослин. Що «світить» порушникам?
  • Днями на земельних ділянках жителів Гайсинського та Хмільницького районів працівники поліції виявили майже вісім сотень заборонених рослин маку та коноплі.
  • На порушників чекає кримінальна відповідальність

Повідомляє Поліція Вінницької області

Під час санкціонованого обшуку прибудинкової території на присадибній ділянці раніше судимого за наркозлочини 39–річного жителя Теплицької територіальної громади поліцейські Відділення поліції № 1 Гайсинського районного управління поліції виявили незаконний посів конопель в кількості 364 рослини.

Відео дня

Під час огляду господарських приміщень на території домоволодіння поліцейські виявили три пакетики з насінням сортів канабісу.

Також дільничі офіцери під час відпрацювання території обслуговування на присадибній ділянці мешканки Хмільницького району виявили незаконний посів 415 рослин снотворного маку.

Вилучені нарковмісні рослини направлено на експертизу.

— За вказаними фактами поліцією розпочаті кримінальні провадження за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст.310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у позбавлення волі на строк до семи років, — йдеться у повідомленні

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up