Нікчемні схеми козятинської влади

Нікчемні схеми козятинської влади

Архітектор, якого взяла поліція на хабарі, спокійно працює. Суди весь час переносять

30 серпня знову перенесли суд у справі. Причина — не з’явився адвокат Павлова. Наступне засідання — 13 жовтня (!). Тепер суддя Воронюк, яка розглядає справу, йде у відпустку.

Нагадаємо, у четвер, третього серпня, о 14 годині мало відбутися судове засідання у справі архітектора Олександра Павлова (звинувачення у хабарництві). Укотре слухання кримінальної справи перенесли на 30 серпня. Причина — “хабарник” не визнає своєї вини (було б дивно, щоб він її визнав). Мали викликати свідків.

А тим часом Павлов спокійно працює головним спеціалістом інспекції архітектурно-будівельного контролю Козятинської міської ради. Вона була створена рік тому, але не фукціонувала. Її спеціалісти проходили спецнавчання. Мер ліквідував управління містобудування, яке очолював обвинувачений у хабарництві однопартієць. Тепер місто обласного підпорядкування Козятин не має управління (?!).

Відео дня

Головний спеціаліст ліквідованого управління звільнився за власним бажанням, бо “давили”. Спеціаліст першої категорії цього ж ліквідованого управління судиться з міським головою за незаконну догану (суддя Проц). Чергове слухання 13 вересня, на яке, мабуть, юрист П. (міський голова) вимушений буде взяти більшого фахівця, ніж юрист міськради. Тому що справа тріщить по швах.

План то був який - звільнити за доганою, тому що спеціалісту ліквідованого управління потрібно надавати робоче місце. А його тримають тільки для “перевірених” командних архітекторів.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:22 Вночі двоє чоловіків розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:37 Цей день в історії,20 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 20:21 День жалоби: Козятин прощатиметься з воїном Андрієм Панчуком 18:41 Молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина нагородили орденом photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 17:15 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 16:26 Катерину Кіндратівну вітали цілий день. Їй виповнилося 95 15:17 Допомога постраждалим від насильства. Контакти організацій, готових надати допомогу 13:01 У Махаринцях рятувальники ліквідували пожежу в господарчій будівлі 12:18 Генштаб ЗСУ: окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО 11:23 Пальне, крупи і проєкти на воду — що замовляла міська рада в березні 10:59 Наші воїни вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up