Обікрала знайому: у 55-жінки з банківської картки зникли 8 тисяч гривень. Крадійку розшукали

Обікрала знайому: у 55-жінки з банківської картки зникли 8 тисяч гривень. Крадійку розшукали
  • У середу, 1 березня до поліції з повідомленням про крадіжку звернулась 55-річна жінка з Хмільницького району. Потерпіла повідомила, що з її банківського рахунку зникли гроші у сумі 8 тис. грн.
  • Поліцейські менш ніж за добу встановили та розшукали особу причетну до вчиненого. Як з’ясувалося, крадіжку грошових коштів скоїла знайома потерпілої, 31-річна мешканка Хмільницького району.

Раніше заявниця зверталась до правопорушниці з проханням підтвердити банківську операцію через мобільний додаток з її телефону, оскільки у неї на телефоні він не працював та для входу в застосунок надала подрузі логін і пароль. Скориставшись збереженими даними зловмисниця зняла гроші у банкоматі, - інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Триває розслідування

За цим фактом слідство розпочало розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За вчинення такого злочину загрожує покарання до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо:

Відео дня
  • Слідчі слідчого управління обласного главку поліції повідомили про підозру трьом учасникам злочинної групи, які наприкінці 2021 року вчинили ряд крадіжок грошових коштів та майна на 450 000 гривень.
  • Оперативний супровід здійснюють поліцейські Управління карного розшуку за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури.
  • Зловмисникам загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Читайте також:

Прийшов провідати в лікарню товариша та обібрав: у Козятині затримали крадія

Забив до смерті, а тіло закопав у кущах. За вбивство засудили жителя нашого району

За посягання на життя поліцейського Євгена Трайдакала загрожує довічне ув'язнення

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up