Обікрав машину у центрі Козятина

Обікрав машину у центрі Козятина
  • Інцидент трапився на вихідних.

Чоловік ввечері припаркував машину біля будинку на вулиці Грушевського і пішов додому. Ніщо не віщувало біди. Коли ж вранці він вийшов до машини і відкрив її, то побачив, що хтось зняв батарею з магнітолою.

Власник автівки звернувся до поліції. Правоохоронці виявили, що до крадіжки причетний 23-річний козятинчанин, якого раніше судили за майнові злочини. Він підібрав відповідний ключ, відкрив машину і таким чином поцупив магнітолу з батареєю, після чого здав крадене на пункт прийому вторсировини, де речі знайшли працівники поліції.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального Кодексі України (крадіжка). Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі", - пишуть на порталі "Коротко про все у Вінниці".

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Татьяна Климчук

    Не знайли , а знайшли.

    Artur Edu reply Татьяна Климчук

    Бачиш - виправили. Жіночко не звертай увагу, вони скрізь роблять помилки. Я вже звик. Це така фішка всіх працівників Ріа-Козятин - безграмотність :)

    Елена Удвуд reply Artur Edu

    а ваша фішка, я так бачу, обливати людей брудом у коментарях

    Artur Edu reply Елена Удвуд

    Лише коли заслуговують. Редакція дійсно безграмотна. Навіть у заголовках статей помилки траплялись, звик вже до цього, це такий місцевий суржик... не завжди критикую, я наприклад написав коментар, що я у захваті від старшої жінки, яка попри гарний вік 45-50 років і вишиває і має маленьких діточок. Одна з остатніх статей.

keyboard_arrow_up