Обухом сокири по голові та 10 ударів викруткою: у нашому районі через ревнощі вбили 34-річного чоловіка

Обухом сокири по голові та 10 ударів викруткою: у нашому районі через ревнощі вбили 34-річного чоловіка
  • На Хмільниччині трапилось вбивство. Аби приховати злочин та уникнути відповідальності 25-річний зловмисник виніс тіло вбитого знайомого в кінець городу та закопав.
  • Зловмисник разом зі співмешканкою, яка була очевидицею злочину, прибрали в будинку, де сталося вбивство.
  • Вони домовились розповідати всім, хто буде запитувати за потерпілого, що він від них поїхав ввечері додому. 

За словами начальника Хмільницького районного відділу поліції Валерія Романюка, повідомлення про зникнення 34-річного жителя Жданівської громади надійшло від його рідних. Вони звернулись до поліцейського офіцера громади 29 серпня. Востаннє чоловіка бачили 18 серпня в селі, де він проживає. Офіцер громади організував пошуки зниклого, і через кілька годин його тіло знайшли закопаним в кущах.

На місце злочину відразу направили слідчо-оперативну групу місцевої поліції та обласного главку, криміналістів, оперативників та кінологів.
Поліцейські встановили осіб, з якими востаннє бачився потерпілий та почали їх перевіряти. Під підозру потрапили 25-річний місцевий житель та його 23-річна співмешканка, які проживали близько кількасот метрів від місця, де знайшли вбитого односельця. Подружжя не заперечувало, що у день зникнення потерпілий заходив до них у гості і переконували правоохоронців, що після застілля він поїхав додому.

Відео дня

— Зібрані під час проведення першочергових слідчих дій докази, змусили чоловіка та жінку зізнатись у вчиненому злочині. Попередньо слідство встановило, що під час застілля молодший з чоловіків приревнував співмешканку до односельця. Він обухом сокири вдарив потерпілого по голові, а потім викруткою наніс близько 10 ударів по різних частинах тіла, які виявились несумісні з життям. Ввечері тіло односельця затриманий виніс у кущі в кінець городу та закопав, — йдеться у Відділі комунікації поліції Вінницької області

Дії підозрюваного кваліфікували за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Дії жінки, яка знала про вбивство, але приховувала його, підпадають під ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 396 Кримінального кодексу України (Приховування злочину). Такий злочин карається позбавленням волі до 3 років.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчими вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу. 

Читайте також:

Сім років тюрми: поліцейські «на гарячому» затримали торгівця боєприпасами

У поліції пояснили, як вберегти банківську картку та не стати жертвою шахраїв

«Поясність про безпечні шляхи»: козятинська поліція звернулася до батьків школярів

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Людмила Каргальськова

    Так,так мали б країнузахищати, а вони займаються хрен знає чим, за що і поплатились.
  • Тетяна Костюк-Канєвська

    ❗25 років , 34 ....
    Мали б країну захищати .
    А тепер один черв'@ків годує ,
    а другого будемо годувати ми -- платники податків.😏

keyboard_arrow_up