Пляшка горілки, електровоз та сумка з грішми: що кримінального траплялось на Козятинщині?

Пляшка горілки, електровоз та сумка з грішми: що кримінального траплялось на Козятинщині?
  • Щотижня ми розповідаємо козятинчанам кримінальну хроніку нашого краю, яку публікуємо на основі інформації козятинського відділення поліції

Кримінальна хроніка Козятинщини ( з 25 по 31 жовтня)

У понеділок, 25 жовтня до поліції звернувся мешканець Козятина. Чоловік повідомив про те, що перерахував кошти з власної картки за товар, але продавець заблокував сторінку. Надані контакти не відповідають. Тож зрозуміло, що козятинчанин потрапив на гачок шахраїв.
У середу, 27 жовтня у селі Козятина трапилася крадіжка. У одному з магазинів поцупили плішку горілки. Цього ж дня у Козятині злодії «працювали» на залізниці. Невідомі особи здійснили розкрадання локомотива електровоза.
У п'ятницю, 29 жовтня у Козятині напали на місцевого жителя. Це сталося на вокзалі. На чоловіка напали, побили та поцупили сумку з грошима.

В останній день жовтня, у неділю 31 жовтня, в одному із домогосподарств Зозулинець вкрали електромотора до авто «Камаз» та два набори ключів. Цього дня знову спрацювала шахрайська схема. Через послуги оформлення послуги інтернет-доставки аферисти дізналися реквізити банківської карти та заволоділи чужими грішми.

Відео дня

У Махнівці вантажівка на смерть збила пішохода

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Леонид Станкевич

    Пусть горсовет немедленно подумает об установке камер наблюдений на улицах  и вокзале города. Пока ещё на кого-то не напали "залётные" или "по заказу".

keyboard_arrow_up