Продовжують красти велосипеди, будьте пильними, не залишайте без уваги.

Продовжують красти велосипеди, будьте пильними, не залишайте без уваги.

Кримінальна хроніка за минулий тиждень

25 квітня

В с. Іванківці “крили матом” малолітніх дітей. Про це повідомили поліцію.

У мешканця Козятина з дачної ділянки в с. Флорянівка викрали металевий контейнер.

Відео дня

26 квітня

Зять, що проживає в Козятині, поскаржився на тещу, яка постійно вчиняє конфліктні ситуації.

27 квітня

Невідомі особи, застосовуючи насильство, відкрито заволоділи двома мобільними телефонами та ключами від квартири одного з городян. Проведеними оперативно – розшуковими заходами працівниками сектору кримінальної поліції Козятинського ВП було встановлено, що у скоєнні злочину обгрунтовано підозрюється 24-річний житель м. Стрижавка, Вінницького району, який був затриманий. Проводиться досудове розслідування.

Надійшло повідомлення від жителя м. Козятин, про те, що невідома особа шляхом вільного доступу скоїла крадіжку належного йому велосипеда, який він залишив без нагляду. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 185 КК України (Крадіжка). Проводяться заходи по встановленню особи, причетної до вчинення злочину.

У Сокільці злодії пошкодили металеву скобу вхідних дверей господарського приміщення та поцупили звідти бухти металевого дроту, непрацюючий холодильник, металеву тачку та рукомийник.

Водій автомобіля ВАЗ, житель с. Іванківці, рухаючись вулицею Незалежності в м. Козятин допустив наїзд на 44-річну козятинчанку, яка перебігала дорогу. У результаті ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому кістки верхньої кінцівки.

У Збаражі за місцем спільного проживання виникла сварка між дочкою і п’яним батьком. Довелось викликати поліцію.

28 квітня

У Лозівці сварились дві сусідки, матір з сином в стані алкогольного сп'яніння.

У Кордишівці жінка викликала правоохоронців до нетверезого чоловіка.

29 квітня

У селі Гурівці сварились за місцем спільного проживання співмешканці.

30 квітня

У Бродецькому син вчиняв насильство у сім’ї, застосовував фізичну силу і ображав брутальною лайкою свою матір. Втрутилась поліція.

1 травня

У Козятині на вул. Незалежності сталася ДТП. Водій автомобіля «АУДІ» житель с. Козятин, Козятинського району, не переконавшись в безпеці маневру, здійснив рух заднім ходом та наїхав на 73-річну мешканку міста, яка рухалась по проїжджій частині. Внаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді садна та забою кінцівок. Проводиться досудове розслідування.

У селі Лопатин сварились односельчани.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up