П'яний козятинчанин підрізав мешканця Тернопільщини

П'яний козятинчанин підрізав мешканця Тернопільщини

У п'ятницю, 22 квітня працівники Відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу поліції затримали 42 – річного мешканця Козятинської територіальної громади, який під час розпиття спиртних напоїв та раптово виниклого  конфлікту ножем наніс  тілесні ушкодження знайомому. 

За словами начальника Відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу поліції Романа Андрущака, повідомлення про злочин надійшло до поліції від дружини правопорушника. Жінка розповіла, що її чоловік наніс ножові поранення 36-річному жителю Тернопільської області, який тимчасово у них проживає.

Для з’ясування обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції та екіпаж групи реагування патрульної поліції.

Відео дня

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, правопорушник у власному помешканні разом з дружиною та знайомим розпивали спиртні напої. Під час застілля між господарем та гостем виник словесний конфлікт, в ході якого підозрюваний вихопив ніж та наніс декілька проникаючих ножових поранень в груди потерпілому.

Потерпілого госпіталізували до медичного закладу. Загрози його життю немає.

Підозрюваний затриманий у процесуальному порядку. Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі йому повідомлено про підозру.

— За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юля Панчук

    Зарання дозволили продавати алкоголь

keyboard_arrow_up