Результати експертизи: немовля, яке викинули з п’ятого поверху, народилось живим (ВІДЕО)

Результати експертизи: немовля, яке викинули з п’ятого поверху, народилось живим (ВІДЕО)
  • В результаті пологів 14-річна дівчинка потрапила в лікарню з кровотечею.
  • Вона та її рідні відмовляються давати будь які коментарі.
  • Експертиза показала, що немовля народилось живим та загинуло від падіння з п’ятого поверху.

 

В неділю, 28 січня 2017 року, в місті Козятині сталася жахлива трагедія. Про деталі читайте в публікації «Страшна трагедія: 14-річна дівчинка народила та викинула з п’ятого поверху немовля».

За інформацією поліції, дитина народилася живою і загинула від падіння з 5 поверху. Це все буде розписано детально у висновку СМЕ, який буде пізніше.  

«Щодо жахливого випадку у Козятину, де школярка народила та викинула з 5 поверху немовля - вже є попередній висновок СМЕ. Дитина загинула від сполучної травми тіла. За інформацією слідства, в ході розслідування кримінального провадження буде також дана правова оцінка діям батьків неповнолітньої . Вони можуть бути притягнені до адміністративної чи навіть до кримінальної відповідальності за злісне невиконання батьківських обовязків , що призвело до тяжких наслідків», - написала на ФБ прес-офіцер вінницької обласної поліції Анна Олійник.

Відео дня

Варто зазначити, що за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 117 КК України «Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини». Такий злочин карається до п’яти років тюрми.

Батьки та сама неповнолітня породілля відмовляється спілкуватися з журналістами. Про це дивіться в сюжеті «ТСН»:

 Ольга Бобрусь

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up