Рідні Артура Тронца, якого знайшли мертвим у Водокачці, не вірять у нещасний випадок

Рідні Артура Тронца, якого знайшли мертвим у Водокачці, не вірять у нещасний випадок
Брат Артура Юрій показує місце, де знайшли тіло хлопця (скрін з відео «Суспільного»)

7 квітня Артур поїхав з військової частини, але додому так і не дістався. 13 квітня його тіло знайшли у Водокачці. Рідні не вірять у те, що це нещасний випадок.

Про зникнення Артура ми писали у статті «Дембель» зник по дорозі додому. Речі строковика з 48 арсеналу знайшли біля козятинського ставу». 
«Коли Артура привезли додому, то ми, його родина, виявили синці рани, гематоми в області голови і обличчя. Зробили фото і звернулися до слідчого у справі та військову прокуратуру. Ми хочемо зробити повторну судово-медичну експертизу, але не можуть знайти незалежного експерта.» – написав на своїй сторінці у Фейсбуку брат Артура Юрій Шамрай.

У сюжеті «Суспільного» мама хлопця Ярослава Тронц розказує, що 7 квітня після обіду Артур подзвонив їй з військової частини, де він служив півтора року.
– Він сказав: «Мамо, мене привезе сержант з Козятина». Ми всі чекали його, друзі його дуже чекали. Я приготувалася, бо ж син прийде з армії. Дзвоню, дзвоню, але він вже трубки не брав. Дочка моя почула, що машина стала, вибігла, думала, що Артурчик приїхав. Заходить у хату каже: «Мамо, сумка є, Артура немає», – згадує Ярослава Тронц. 
Артура шукали сім днів у рідному селі Флоріанівка та у Козятині. Спершу знайшли його телефон та кепку біля Водокачки. За кілька днів знайшли і тіло. Висновок судмедекспертизи: смерть настала після перекриття дихальних шляхів водою при утопленні. Рідні у цю версію не вірять.
– Вони його загримували, сказали: «дивіться все нормально». Коли був розтин я побачив, що печінка чорна, запитав чого так. А експерт сказав, що в утопленників завжди так, – каже дядько Артура Валерій Шамрай.– Пальці набрякші, це зрозуміло, у воді був. А чому тіло свіже?
Вже вдома, розповідає брат Юрій, на тілі виявили синяки та гематоми. Зателефонували до голови сільської ради, він прийшов разом з дільничим, оглянули тіло.
– На лобі було дві червоні плями, під очима синці і на лобі садна, – каже сільський голова Флоріанівки Віктор Навальний.
Нині справу розслідує поліція.
Подробиці дивіться у відео:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Lina Geis

    Всіх ,хто повертаеться з АТО по одиниці, вбивают.Але язикаті репортери не ведуть про це передачі  і ніхто з патріотів ,волонтерів не пише відкритого листа на імя Президента.Ніхто не веде статистики, скільки померло після повернення. Де ті патріоти, чи всі такі як Тягнибоки, де ті ваші депутати за яких ви голосували.Чому це питання ніхто не піднімає на сесії...Тому ,що всім сторонам ,незалежно від якої партії , вигідно, щоб винищити патріотів....котли ,дуже шумно...по одиниці....тихо і  надійно...

    Сергей Башин reply Lina Geis

    откуда у вас такая бредовая информация
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up