Різанина в Іванківцях: чоловік вбив дружину

Різанина в Іванківцях: чоловік вбив дружину
Фото з сайту Головного управління Національної поліції у Вінницькій області
  • Мешканець села зарізав жінку кухонним ножем.
  • Інцидент трапився у понеділок, 26 липня.

Трагедія трапилася у селі Іванківці. Подружжя розпивало спиртне. Будучи "під градусом", чоловік з дружиною почали сваритися. Завершилося все тим, що чоловік схопив кухонного ножа і вбим ним свою дружину. А потім пішов до сусідів і сказав, що його жінка померла за невідомих обставин. Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Випадок трапився увечері у понеділок. Сусіди, до яких прийшов чоловік, викликали швидку. Лікарі, які приїхали на виклик, зателефонували до поліції. Підозрюваного у вбивстві затримали на місці події. Слідство встановило, що під час сварки мешканець Іванковець кілька разів вдарив свою дружину ножем у різні частини тіла. Фатальним виявився удар у серце.

"Зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України   (умисне вбивство), та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. За вбивство жінки чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення", - повідомляють у поліції.

Відео дня

 

Читайте також:

Обікрав машину у центрі Козятина

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up