Гонять самогон та продають алкоголь неповнолітнім: де накрили нові точки та кого оштрафували?

Гонять самогон та продають алкоголь неповнолітнім: де накрили нові точки та кого оштрафували?
  • На Козятинщині продовжується робота по боротьбі з самогоноварінням. Поліціянти документують факти незаконного виготовлення та продажу алкогольної продукції в умовах воєнного стану.

Спільно з представниками тероборони активно ведуть перевірку і виявляють точки збуту та зберігання самогону та закваски.

Нагадаємо, у березні у Козятині поліція накрила самогонну точку. Тоді вилучили та знищили 1,5 тонн браги та 15 літрів самогону. Цього ж місяця викрили ще одну точку — в районі училища.

За інформацією Євгенія Трайдакало, начальника сектору превенції відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділення поліції, днями у трьох селах бувшого Козятинського району самогон виявили та знешкодили у трьох селах. Це Глухівці, Махнівка та Журбинці. Вилили близько 200 літрів браги та залишки непроданого самогону. (Дивіться на відео, яке нам надали правоохоронці)

Відео дня

— Ми перевіряємо не тільки тих, хто вдома торгує самогоном, а й об'єкти торгівлі, які реалізують алкогольні напої, — розповідає Євгеній Трайдакало. — Днями склали протокол на власників продуктового магазину, що у селі Козятині. Він розташований поблизу козятинської школи №9. Батьки неодноразово нам повідомляли та наголошували — в магазині продають алкоголь і тютюн неповнолітнім. Двічі писали протокол і міська рада врешті оштрафувала власників на 6800. Також ми направили матеріали на позбавлення даного закладу ліцензії.

Окрім цього поліція звертається до людей бути пильними — якщо хтось став свідком продажу гуманітарної допомоги повідомляйте до поліції. За такі правопорушення передбачена кримінальна відповідальність. Додають, що наразі на території Козятинщини таких фактів не було.

Також є ще одне не менш важливе звернення. Це стосується переселенців, які  приїхали з зони бойових дій на територію Козятинської, Махнівської, Самгородоцької та Глуховецької ТГ

— Якщо ви привезли з собою зброю і боєприпаси, які отримали під час бойових дій або зберігаєте як трофей, прохання принести її до нас на реєстрацію, — каже Євген Трайдакало. — В такому разі ви не будете нести кримінальну відповідальність за її зберігання.

Поліція звертається до козятинчан — повідомляли про будь-які правопорушення можна як на лінію 102, так і за мобільними номерами поліцейських: 063-922-03-78, 096-824-84-80

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач17

    Якщо ми не хочемо перетворити нашу країну  на рашу, не хочемо наших чоловіків перетворити остаточно на пияків, то слід все ж таки жорстоко карати тих, хто жене горілку за законами воєнного часу як посібників рашистів, а продаж влкоголю населенню максимально обмежити , піднявши його ціну
  • Діана Борівська Артемчук

    Ще в селі Козятині біля колгоспного ставка потрібно точки накрини .
  • Читач23

    Це якась журба, ганьба. Алкоголь продають до 40 градусів)) 35 норма, пиво і вино))

    В країні війна, світло в місті в нічну пору не вимикають, а в селі в носі все темно. Не можуть навіть між собою домовитись наші керманичі. Ганьба і жах. Я вже мовчу, що пьяні лазять вже зранку.
  • Татьяна Адамова

    От мені не зрозуміло: навіщо повідкривали генделики! З самісінького ранку біля "штабу" на малому базарчику вже товчуться!!!

keyboard_arrow_up