Шукають шахрайок, які привласнили гроші 90-річної бабусі

Шукають шахрайок, які привласнили гроші 90-річної бабусі

Поліція Вінниччини просить бути обачними і не довіряти незнайомцям, які пропонують обмін грошей

Поліція Вінниччини розшукує шахрайок, які назвалися працівницями банку і привласнили гроші 90-річної жінки. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Вінниччини. 

Жінка звернулася до працівників поліції й повідомила, що напередодні до неї на стаціонарний телефон зателефонувала незнайомка, назвалася працівницею банку, з’ясувала адресу і повідомила про обмін старих грошових купюр на нові. Для "обмінної операції" до літньої жінки "прислали спеціалістку", яка забрала справжні гроші – 75 тисяч гривень – і залишила фальшиві. 

"Варто зазначити, що найбільш безпечні місця для обміну валюти – це банки та обмінні пункти. Так як вони здійснюють операції на підставі генеральної ліцензії.  Ви можете самостійно прийти до таких установ і отримати консультацію спеціалістів на місці. Поліція Вінничини закликає не повідомляти по телефону незнайомим особам персональну інформацію стосовно вашого місця проживання, а також ні в якому разі не проводити фінансових операцій, користуючись послугами приватних осіб. Адже ви ризикуєте залишитися без власних грошових заощаджень", – наголошують у поліції. 

Відео дня

Якщо поліцейським вдасться довести факт шахрайських дій, то відповідно до санкції ст. 190 ч. 2 Кримінального кодексу України,  зловмисникам загрожує покарання у вигляді  позбавлення волі до трьох років.

Обережно, шахраї: антивакцинатори від імені «Почаївських старців» закликають втікати до Хмільника

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up