У дітей крадуть мобілки в школі

У дітей крадуть мобілки в школі

Кримінальна хроніка

5 грудня

В Дубово-Махаринецькій школі вкрали в учениць мобільний телефон, який вона залишила заряджатися в одному з кабінетів.

 

Відео дня

6 грудня

В Жежелеві помер 51-річний житель Бердичева. Чоловік проводив в одному з будинків ремонтні роботи по опаленню, там і помер. Ознак насильницької смерті судово-медична експертиза не виявила.

З дачного будинку садового товариства “Аіст” вкрали два мішка картоплі і швелер  (металеву конструкцію) довжиною близько двох метрів.

В школі №4 в учня вкрали мобільний телефон.

 

8 грудня

По вулиці 8-Гвардійська трапилася автопригода. О 6:49 водій Рено Кенго, 29-річний козятинчанин, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Опелем Вектра, яким керував 31-річний житель нашого міста. Ніхто не постраждав.

В Глухівцях односельчани виявили за місцем проживання труп 34-річного сусіда без ознак насильницької смерті.

Шахрайка виманила у 78-річної козятинчанки під приводом обміну грошей 22 тисячі гривень.

В Вінниці по вулиці Пирогова 42-річна жителька нашого міста намагалася втопитися у річці, щоб покінчити життя самогубством.

 

9 грудня

32-річного жителя Самгородка схопила “білка” і він спробував покінчити життя самогубством.

 

10 грудня

В Глухівцях виникла пожежа на горищі приміщення аптеки внаслідок порушення правил безпеки при монтажі електромережі. Ніхто не постраждав.

Поліцію в черговий раз повідомили про нелегальні ігрові автомати по вулиці Земляка. Інформація, що цікаво, не підтвердилася.

На перехресті вулиці Білоцерківській відбулося ДТП без потерпілих за участю ГАЗ-24 та Міцубісі.

У Самгородку п’яний в “доску” 35-річний місцевий житель раптово вирішив перейти дорогу та потрапив під трактор, яким керував 29-річний житель Широкої Греблі. Потерпілого з переломами кісток тазу госпіталізували до реанімації.

1-річний хлопчик з Бродецького залишився без нагляду батьків і наївся марганцовки. Дитина отримала серйозні хімічні опіки дихальних шляхів. Лікарі вимушені були відправити малюка в Вінницьку обласну дитячу лікарню. Наразі його стан важкий. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука Від читача 14:27 Маленьким козятинчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up