У Києві пропав молодий чоловік з Дубових Махаринців!!!

У Києві пропав молодий чоловік з Дубових Махаринців!!!

Батько чотирьох дітей поїхав на заробітки і безвісти зник

 

10 жовтня у Києві в районі Видубичів  пропав безвісти мешканець Дубових Махаринець, батько чотирьох дітей Руслан Коновальчук. Про це розповіла його дружина, Людмила Коновальчук, звернувшись у редакцію газети “RIA-Козятин”. З її слів, чоловік поїхав на заробітки до столиці ще 4 жовтня. Працював будівельником на одній із фірм міста в мікрорайоні метро “Шулявська”.  Знімав житло разом із братом Дмитром та іншими заробітчанами. 10 жовтня приблизно о 16.00 Руслан Миколайович закінчив роботу та збирався поїхати у Видубичі, щоб там придбати куртку.

— Я розмовляла з чоловіком у цей день по телефону, — ділиться своїм горем пані Людмила. —  Ми завжди зідзвонювалися з ним у той час, коли він повертався з роботи. Так було і цього разу. Розмова була звичайна: про дітей, про те, як пройшов день тощо. А коли я спробувала його набрати трохи пізніше, то його телефон був вимкнений. З’явився в мережі о 23.45. Руслан взяв слухавку і сказав, що телефон розрядився, тому не відповідав.

Відео дня

Жінка каже, що брат її чоловіка на ранок зателефонував і повідомив тривожну новину:

—  Руслан не ночував на квартирі і його слухавка і досі вимкнена.

Рідні забили тривогу. Адже з чоловіком ніколи такого не було, щоб він зникав без попередження. Проте дружина зниклого повідомила, що телефон з’являвся на декілька годин у мережі 13 жовтня. Проте слухавки ніхто не знімав, а виклики увесь час скидалися.   Пані Людмила та Дмитро обдзвонили майже всі лікарні Києва. Проте, за її словами, не у всіх медзакладах їм давали відповідь. Медичні працівники посилались на те, що запити повинна давати поліція. Дмитро подав у поліцію заяву про зникнення брата 17 жовтня. Дружина Людмила Коновальчук не змогла поїхати у Київ, бо виховує четверо дітей. Вона повідомила, що пошуками чоловіка також займається і фірма, де працював Руслан.

 

Як повідомили газеті “RIA-Козятин” в слідчому відділі Дніпровського управління поліції м. Києва, після подачі заяви братом зниклого 17 жовтня заяви, наступного дня справу зареєстровано в єдиному реєстрі і проводяться слідчі розшукові заходи.

Всіх, хто має якісь відомості про місцезнаходження Руслана Миколайовича Коновальчука (02. 01.1981 року народження), просимо повідомити дружину Людмилу за номером 098-903-68-45, або зателефонувати в редакцію 068-308-01-25.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up