У Козятині невідомі порізали колеса у автівках та підклали підозрілий предмет. Що кажуть у поліції?

У Козятині невідомі порізали колеса у автівках та підклали підозрілий предмет. Що кажуть у поліції?
  • Днями у Козятині стався доволі неприємний та насторожливий інцидент кримінального характеру. На «тій» стороні міста, в районі третього ліцею біля п’ятиповерхівки, невідомі пошкодили кілька припаркованих машин. В машинах порізані колеса та подерта фарба на кузові.
  • Окрім цього, як повідомила власниць однієї з понівечених авто, між автівками знайшли підозрілий предмет, схожий на саморобну вибухівку.
  • Тож викликали поліцію та вибухотехніків

Все це сталося в ніч з 9 на 10 лютого.

— Цим повідомленням хочу попередити усіх жителів міста, особливо переселенців, а також можливо знайти свідків. Усім трьом припаркованим автомобілям, біля п'ятиповерхівки  завдали пошкоджень. Найбільше постраждали автомобілі не з Вінницькими номерами реєстрації, — написала у соціальних меражах  Irina Semenova. — А найголовніше, між машинами була знайдена саморобна вибухівка! На щастя ніхто її не зачепив, вона була знешкоджена вибухотехніками, яких викликала поліція. Заяви написали. Все зафіксували. Але! Тут поруч школа. А якби на вибухівку натрапили діти? Жах... Чому ж люди такі злі? Наша машина постраждала найбільше. Напевно, тому що ми переселенці (дивлячись по реєстрації). Я родом з Козятина (але давно вже тут не живу), тут мешкає моя мама. Ми приїхали сюди, аби разом пережити цю кляту війну! Невже переселенці не люди? Я в шоці, рідне місто... Повне розчарування. Тепер мені страшно гуляти з дитиною. У що перетворився Козятин?... Це так, думки. Будьте обережні, можливо наша історія, яка ще добре поки що закінчилася я вважаю, буде дзвіночком для всіх! Буду вдячна за будь-яку інформацію, можливо хтось щось бачив або чув.

Відео дня

Коментарі під дописом

Факт пошкодження автомобільного майна зафіксували козятинські правоохоронці. Що ж стосується саморобної вибухівки, то на щастя, цей факт не підтвердився.

— Вибухівки не було, був предмет, а точніше ліхтарик, закручений ізоляційною стрічкою, — прокоментував газеті заступник начальника Відділення поліції №1 Хмільницького районного відділу поліції Дмитро Микитюк. — Так, як був знайдений підозрілий предмет, викликали вибухотехніків. Провели його перевірку та знищили контрольованим вибухом. Після того, як його знищили, перевірили — ніяких вибухових речовин не було.

Що стосується авто, то в них порізані колеса. Власниками однієї машини є переселенці, у двох інших — це місцеві жителі.

Наразі постраждалі понаписували заяви, проводиться перевірка та переглядаються записи з камер спостереження

Читайте також:

У розгромленому «Капризі» поставили вікна та двері. Що кажуть у поліції?

Грабіж у Козятині: невідомий увірвався до чужої квартири та силою відібрав гітару

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up