У козятинському міському парку напали на жінку та хотіли її зґвалтувати. Зловмисника затримали

У козятинському міському парку напали на жінку та хотіли її зґвалтувати.  Зловмисника затримали
  • У четвер, 27 жовтня працівники Відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу поліції спільно з військовослужбовцями ЗСУ затримали раніше судимого 33-річного жителя Одеської області.
  • Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, намагався зґвалтувати й пограбувати 37-річну жінку. Поліція розпочала досудове розслідування.

Як розповів заступник начальника Відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу Дмитро Микитюк, подія сталась близько 23.10 в місцевому парку. Зловмисник зненацька напав на жінку та, заламавши їй руки, повалив останню на землю й намагався її зґвалтувати та відібрати  золоту каблучку і мобільний телефон.

Крики жінки по допомогу почули військовослужбовці ЗСУ, які несли службу неподалік. Вони й припинили правопорушення, затримали зловмисника та викликали наряд поліції.

Відео дня

Як з’ясувалось, чоловік неодноразово раніше судимий за майнові та наркозлочини. У вересні цього року він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжку. 

— Наразі правопорушник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 152 (замах на зґвалтування) та ч. 4 ст. 186 (замах на грабіж) Кримінального кодексу України. За такий злочин затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі. Слідством вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу, — повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області

Нагадаємо, вчинив розбійний напад: поліція розшукує Вадима Ташогло

Читайте також:

Теракт у Козятині. На автівку поліцейського Євгенія Трайдакала підклали вибухівку

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Моя Европа

    Зсу потрібно було заскарубвати його голову в плитку паркову :)
  • Ольга Гергус

    Дівчині, на яку було здійснено напад, бажаю швидше забути цю ситуацію.
  • Ольга Гергус

    Навіщо ховати його мордяку??? Люди мають бачити писок цієї сволоти!!!
  • Nadia Kravchuk

    Надіємося що отримає по заслугах!!!
    Чому таким паразитам ховають лице???

keyboard_arrow_up