«Уламкові поранення тіла, в реанімації». Шахраї використовують ім'я Діани Цимбарович

«Уламкові поранення тіла, в реанімації». Шахраї використовують ім'я Діани Цимбарович
  • Соцмережами ширяться фейкові пости про допомогу козятинчанці Тетяні Шевчук. Пишуть, що її донька Діана зазнала значних поранень на війні, захищаючи Україну.
  • Нібито дівчина пішла добровольцем в ЗСУ і потрапила під обстріл рашистів і наразі вона знаходиться в реанімації, не чує на одне вухо, отримала травму ноги та спини. На лікування збирають гроші.
  • Не ведіться, це шахраї.

Насправді ж Діана Цимбарович взимку минулого року потрапила під вантажний поїзд. Козятинчанці ампутували ліву руку, ногу ж лікарям вдалося врятувати.

Коли Діана знаходилася у лікарні, небайдужі люди скидались на лікування. Та шахраї обчистили картку, на яку збирали допомогу. Наприкінці серпня Діану Цимбарович виписали з лікарні додому. Наразі вона проходить активний курс реабілітації.

Днями фото зі світлинами Діани опублікували на сторінках ФБ. Знову активізувалися аферисти. Мама дівчини просить не вестися на фейкові сторінки.

Відео дня

 

— Вже не одноразово бачу такі пости та цю людину,яка використовує мої фото в якості своїх потреб.Прошу не ведіться,це аферисти.Ми кожен раз скаржимось на цю людину але вона кожен раз робить нові акаунти та пише ці безглузді пости.Я не розумію навіщо наживатися на чужому горі.Мені важко і я не знаю як з цією людиною впоратись. На жаль, я не знаю хто це,і її місцезнаходження також не знаю. Заздалегідь кажу вам, — у нас нема ніяких акаунтів, окрім цього. Ця людина видає себе за зовсім іншу. Прошу допоможіть її провчити, щоб вона припинила цю аферу, бо можливо є такі люди, які дійсно вірять в цю маячню. Всім мирного неба над головою, — написала мами Діани Тетяна у групі Життя до і після: Цимбарович Діана

Читайте також:

Краще б цього не було: про трагедії на залізниці, що трапилися 2021 року

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up