В депо Козятина спалюють промасляне ганчір'я, утилізація якого належить вузько-спеціалізрованим підприємствам

  • 346

Саботаж з боку залізничнгиків? Ось звідки онкозахворювання?

...

Економія? Безвідповідальність!

Стовп чорного диму стояв над містом. Про це повідомили на гарячу лінії мешканці Козятина у п’ятницю. На перший погляд дим відходив в районі нафтобази. Під’їхавши ближче до надуманого об’єкта стало зрозуміло, що щось горить в районі локомотивного депо. Добравшись до місця події, перед очима була невтішна картина. Горіла свалка відходів ГММ (горючо-мастильних матеріалів при локомотивному депо). Біля дверей деповських приміщень стояли троє чоловіків, які дивилися як горить багаття з відходами. В приватній розмові з працівниками локомотивного депо стало відомо, що загорілася свалка нафтопродуктів від того, що хтось зі сторонніх осіб кинув недопалок... Погодитись з нашими співрозмовниками можна. Не всі ж необдуманими поступками затівають щось зле. Тільки почалася наша розмова з працівниками депо з невеличкого конфлікту. Вони запитали журналіста з фотоапаратом яке він має право фотографувати на закритому об’єкті. Тоді виникає питання: як на закритий об’єкт потрапляють особи, що порушують правила пожежної безпеки, від чого й відбулось загоряння?

Відео дня

На щастя, вогнем нічого цінного не пошкоджено. І підприємству шкоди вогнем  ненанесено. Та навколишнє середовище, депо і приватний сектор від тієї кіптяви постраждали сильно.

Ми саджаємо дерева, називаючи їх легенями міста та стаємо байдужими, коли забруднюємо атмосферу необдуманими діями? Не вірити залізничникам, що підпал стався через чиюсь халатність, ми не можемо. Так само не можна виключати, що звалище підпалили навмисно, щоб не вивозити непотріб.    

Коментарі (3)
  • Влад Лісовий

    Вважав що це тепловоз на углю запускають.В ж.д. \ контракт з іншою  ліцензованою конторою і платять сотні тися гривен за правильну утилізацію.А  роблять ось так
  • Vasily Velgus

    зараз по всьому козятину кожна потвора отруює повітря чим хоче  і усім на це насрати в першу чергу нашій мерії. саша сходи до окуліста, можливо зможеш хоч якісь проблеми козятинців побачити вийди з кабінету подихай свіжим димом!
  • Володимир Петрович Сушко

    То роботяги закурили!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up