В Козятині є серед депутатів корупціонери?

В Козятині є серед депутатів корупціонери?

Так вважає поліція

Депутат міської ради Генадій Панчук виписав допомогу своїй мамі 5 тисяч гривень. Це головний полісмен Швець вважає корупційними діями.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Тетяна Єрмолаєва

    Скалка в чужому оці не дає спокою міській владі на чолі з Пузирем. Чесна і відверта позиція незалежних депутатів від Пузиря, від його примх ї забаганок,порушення закону та регламенту, від рішень які направлені на дурість та марнотратство грошей з міського бюджету, наших з Вами грошей, які могли б виправити проблеми з водою, з чистим повітрям, благоустроєм міста і багато інших потрібних для громади проблем вирішити. А хто критикує таку політику, всі вороги з якими всі методи боротьби підходять. Від брехні до відвертого наклепу з залученням правоохоронних органів.

    Я категорично проти цього шабашу. Сьогодні спроба очорнити мого однодумця та товариша, є ще більш ганебною по причині значних проблем зі здоровям його матері. Жінка похилого віку отримала перелом шийки стегна та перелом плеча, ще зимою на тротуарі, коли в місті пройти і молодим було важко. Потрібна складна дороговартісна операція. Йому запропонували допомогу інші колеги депутати з депутатських фондів. А потім являється, надумане в хворих головах звинувачення у використані депутатського мандата. Я вам не бажаю таких проблем, але якщо вони будуть не жалійтеся нікому , ви це заслужили. Ми обов’язково будемо вимагати оприлюднити списки всіх осіб, які отримали матеріальну допомогу від депутатів та міського голови за весь період його каденції. Громада має знати, як і на які цілі, обранці витрачають кошти Козятина.

    А свого товариша особисто я і моя команда буду підтримувати і захищати всіма законними засобами. Лише рішенння суду може встановити істину,. а решта то хвора уява.
  • Саша Субота

    Той хто покриває злочини є співучасник злочину та злочинецьХто покриває мафіка і їм не соромно з грязних рук брати подачки Ви офіцери присягались служити Україні та її народу отримуєте зарплату з людських відрахувань а прислуговуєте  опущеним ганьба!
  • Руслана Юхимець

    Ну швидше за все, так вважає не поліція, а Пузир. Так старався, що аж 2 звернення направив))  Примітивний і аморальний спосіб боротьби з опозицією.

    Анонім reply Руслана Юхимець

    А бревнышко в глазу-то мешает... Но:талантливый человек  - талантлив во всем. Как ни старайся-талант не пропьешь...

    Анонім reply Анонім

    На фото дійсно я, а не анонім -проблема сайту-індентифікація з ФБ.
  • Вячеслав Гончарук

    А мафіка кришують.Мафік в засобах массової інформації вкрав 30 мільйонів гривен.Про що свідчать на камеру.Влада як в рот ху.. всунули мовчить.Бо має долю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up