В Козятині постраждали діти

В Козятині постраждали діти

Все закінчилося добре

На ПРБ збили дівчинку

Сталася ця резонансна подія минулого вівторка. На пішоходному переході біля магазину “SK”, що на вулиці 8-й Гвардійській, водій на автомобілі ВАЗ-2105 травмував 8-річну дівчинку.

— На зупинці стояли машини і через це водій не побачив дитину, яка в цей час почала переходити дорогу, — розповідає інспектор поліції Калинівського відділу поліції Михайло Харков. — За правилами дорожнього руху, водій повинен зупинитися перед пішоходним переходом і не створювати перешкоду для учасників дорожнього руху. Стовідсотково вина була водія, бо він не відреагував на те, що є пішохідний перехід. Дитина практично не постраждала, бо встигла втекти. Водій зачепив її бампером і через це дівчинка отримала легкі тілесні ушкодження. Водій був тверезий. За вчинене правопорушення йому “світить” штраф.  

Відео дня

 

Отруївся хлопчик

У Козятині 17 жовтня 12-річний хлопчик отруївся отрутою для щурів. Сталося це після суперечки зі старшою сестрою. У цей час їхня матір, яка виховує дітей сама, була на роботі в Києві. А бабуся, можливо вже спала, тому, що ця жахлива подія сталася близько півночі. Сестра одразу викликала швидку.

Як повідомили в козятинському віділенні поліції, хлопчика було госпіталізовано в лікарню. Там йому промили шлунок та надали необхідну допомогу. Зараз його життю вже нічого не загрожує.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up