В Козятині трапилася трагедія: товариші забили до смерті молоду людину

  • 1307

Потім вивезли в ліс і закопали

...

Святкові дні по відзначенню 144-річниці міста затьмарило жахливе вбивство. 13 липня працівники Козятинського відділення поліції затримали трьох  зловмисників, які обґрунтовано підозрюються у вчиненні вбивства 26-річного хлопця. Ним виявився житель Калинівського району. Напередодні 8 липня до поліцї надійшло повідомлення, що в м. Козятин сталось вбивство місцевого жителя. Як розповів т.в.о заступника начальника Козятинського відділення поліції Дмитро Микитюк, поліцейські виїхали перевірити інформацію та за місцем роботи затримали підозрюваного.

Зі слів затриманого стало відомо, що  він  разом зі знайомими (не козятинці) у будинку розпивали спиртне. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт.

Відео дня

Затриманий та його товариш почали бити 26-річного товариша, поки той не втратив свідомість. Щоб приховати сліди злочину, чоловіки вирішили позбутися тіла потерпілого. Один зі зловмисників зателефонував своєму приятелю — місцевому жителю. На автомобілі «ВАЗ-2105» вони вивезли потерпілого в ліс  та закопали.

Зловмисники 26, 33 та 39 років затримані в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину. Двом з них за вчинення такого злочину загрожує довічне ув’язнення. Оцінка діям третього спільника буде надана в ході досудового розслідування.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up