Вбивство у районі: сусід встромив сусіду ніж у серце. 57-річний чоловік помер

Вбивство у районі: сусід встромив сусіду ніж у серце. 57-річний чоловік помер
  • Днями у Хмільницькому районі поліцейські затримали зловмисника. 64–річний житель Хмільницької територіальної громади під час раптово виниклого конфлікту наніс ножове поранення в область серця своєму сусіду. Від отриманих травм чоловік помер.

Поліцейські затримали зловмисника відразу після вчинення особливо тяжкого злочину.

Як йдеться на сторінці Поліція Вінницької області, близько 15.30 до поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що на вулиці біля криниці вона виявила тіло свого сусіда без ознак життя. Про надзвичайну подію заявниця також повідомила лікарів швидкої медичної допомоги.

За викликом прибула слідчо–оперативна група поліції та медичні працівники. Лікарі констатували смерть 57–річного чоловіка.

Відео дня

На тілі потерпілого поліцейські виявили ножове поранення в області серця.

Як розповів керівник Хмільницького районного відділу поліції Валерій Романюк, в ході проведення першочергових розшукових заходів оперативники розшукали та затримали підозрюваного, причетного до вчинення особливо тяжкого злочину.

Ним виявився 64–річного місцевий житель.

З’ясувалось, що між сусідами на вулиці виник словесний конфлікт, під час якого затриманий ножем вдарив чоловіка в область серця.

— Знаряддя злочину вилучено. Підозрюваний затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення такого злочину йому загрожує до 15 років позбавлення волі. — йдеться у повідомленні

Слідство готує матеріали для оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо:

З ножем на чоловіка: у Глухівцях п'яне застілля закінчилося різаниною

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up