Вирвав з рук сумку: неповнолітній козятинчанин посеред дня обікрав пенсіонерку

Вирвав з рук сумку: неповнолітній козятинчанин посеред дня обікрав пенсіонерку
  • У понеділок, 27 червня у Хмільницькому районі працівники поліції затримали 16-річного жителя Козятинської територіальної громади за грабіж 80-річної місцевої жительки.
  • За вчинення такого злочину в умовах воєнного стану, зловмиснику світить до 10 років позбавлення волі.
     

За словами начальника Відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу поліції Романа Андрущака, повідомлення від козятинчанки про те, що її пограбували, надійшло до поліції в другій половині дня.

На місце події терміново виїхали працівники поліції. Правоохоронці встановили свідка, який описав нападника і цього ж дня поліцейські його затримали. Ним виявився неповнолітній житель Козятинської територіальної громади, який неодноразово притягувався до відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Як виявилось, 16-річний зловмисник вирвав з рук пенсіонерки сумку, в якій було майже 6000 гривень, документи та ключі. Гроші забрав, а сумку із особистими речами та документами потерпілої викинув.

Відео дня

— Правопорушник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Зловмиснику повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Слідством розслідується кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), — повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (12)
  • Инга Мельничук

    А чого лице не показуєте правопорушника???

    Инга Мельничук reply Инга Мельничук

    Sophiya Igorivna Kolomiychuk Козятин повинен знати своїх "героїв" в лице.

    Sophiya Igorivna Kolomiychuk reply Инга Мельничук

    Инга Мельничук бо не хочуть вам дуже цікаво?
  • Lubov Kyrylova

    Дайте світлину нормальну хай люди знають цю падлюку

    Sophiya Igorivna Kolomiychuk reply Lubov Kyrylova

    Lubov Kyrylova а ви не падлюка? Ви ж не знаєте для чого він це зробив? А ви ніколи не крали? Така правильна знайшлася дивіться за собою
  • Читач59

    Нажаль ми лише читаємо лише про те, що повідомлено про підозру, але я не пам'ятаю жодного випадку коли б повідомили б про притягнення до відповідальності. В чому причина? Корумпований суд чи некваліфовані поліцейські?
  • Игорь Залецкий

    Немає чого до чужого лізти. Правильно зробили.

keyboard_arrow_up