Вистрелив у голову та спалив авто: у нашому районі застрелили одесита, який мав продати мінітрактор

Вистрелив у голову та спалив авто: у нашому районі застрелили одесита, який мав продати мінітрактор
  • Тиждень тому, 16 лютого до поліції Вінниччини надійшло повідомлення про те, що на узбіччі дороги лежить тіло чоловіка з кульовим поранням голови.
  • Ним виявився уродженець Одеси, який мав продати мінітрактор іноземного виробництва жителю Калинівки.
  • Зловмисника, який вчинив ряд особливо тяжких злочинів, поліцейські розшукали менш ніж за добу.

Про це повідомляє Поліція Вінницької області

За словами начальника обласного главку поліції Івана Іщенка, 16 лютого тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті на узбіччі дороги побачили жителі села Весела Калинівської територіальної громади та відразу викликали поліцію.

здійснив розбійний напад на чоловіка, а потім пострілом у голову його вбив: слідчі обласного главку поліції вінниччини повідомили зловмиснику про підозруНа місці події слідчо-оперативна група та криміналісти виявили на голові потерпілого сліди від вогнепального кульового поранення.

Відео дня

У результаті комплексу розшукових заходів працівники відділу поліції № 1 Хмільницького районного відділу поліції, управління карного розшуку, слідчого управління та співробітники відділу кіберполіції Вінниччини встановили зловмисника.

 

здійснив розбійний напад на чоловіка, а потім пострілом у голову його вбив: слідчі обласного главку поліції вінниччини повідомили зловмиснику про підозруНим виявився 35-річний житель Калинівської територіальної громади.

Попередньо поліцейські встановили, що підозрюваний мав намір придбати у 35-річного уродженця м. Одеса мінітрактор іноземного виробництва. Продавець зобов’язався доставити сільськогосподарську техніку на територію Вінницької області.

 

здійснив розбійний напад на чоловіка, а потім пострілом у голову його вбив: слідчі обласного главку поліції вінниччини повідомили зловмиснику про підозруПід час особистої зустрічі підозрюваний з метою заволодіння належних потерпілому транспортного засобу та грошей здійснив постріл у його голову.

Надалі зловмисник сів за кермо автомобіля потерпілого, на причепі якого було два мінітрактори. На відстані кількох кілометрів від місця злочину, підозрюваний розвантажив один трактор, після чого на тому ж транспортному засобі поїхав у іншому напрямку. Аби приховати злочин та «заплутати» сліди чоловік підпалив автівку.

здійснив розбійний напад на чоловіка, а потім пострілом у голову його вбив: слідчі обласного главку поліції вінниччини повідомили зловмиснику про підозруПід час невідкладного обшуку за місцем проживання зловмисника поліцейські виявили та вилучили кілька одиниць вогнепальної зброї та набої різного калібру.

Речові докази вилучили частково. Зброю, з якої зловмисник здійснив постріл, та гроші, підозрюваний встиг знищити.

Причини та обставини події встановлюються.

здійснив розбійний напад на чоловіка, а потім пострілом у голову його вбив: слідчі обласного главку поліції вінниччини повідомили зловмиснику про підозруЗловмисник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасово тримання. За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури слідчі слідчого управління обласного главку повідомили йому про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України: п. 6 ч. 2 ст. 115 - умисне вбивство з корисливих мотивів, ч. 4 ст. 187 — розбій, ч. 2 ст. 289 – незаконне заволодіння транспортним засобом. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

На період досудового розслідування підозрюваний перебуватиме під вартою. Остаточна правова кваліфікація діям зловмисника буде надана після проведення слідчих дій.

Читайте також:

Порізав живота знайомого кухонним ножем: у Козятині під час застілля постраждав місцевий житель

Сів за кермо напідпитку, збив на смерть 80-річного чоловіка та зник з місця події

У Козятині невідомі порізали колеса у автівках та підклали підозрілий предмет. Що кажуть у поліції?

У розгромленому «Капризі» поставили вікна та двері. Що кажуть у поліції?

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Микола Олександрович

    "Зброю, з якої зловмисник здійснив постріл, та гроші, підозрюваний встиг знищити"

    цікаво навіщо підозрюваний знищив гроші? може вони - чисто випадково - самознищились у кишені доблесних мусорів?
  • Natalya Mamchenko

    Дожилися... Українці один одного відстрілюють

keyboard_arrow_up